İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

DANONE ÜRÜNLERİNİ BOYKOT EDİYORUZ!

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MİLLETİMİZİN ŞEREFİNE LAF EDENE BU ÜLKEDE EKMEK YOK!

DANONE SÜT VE DANONE YOĞURT BAŞTA OLMAK ÜZERE BİLİMUM DANONE ÜRÜNLERİNİ BOYKOT EDİYORUZ.

BU FİRMANIN ÜRÜNLERİNİ SATAN PERAKENDE VEYA TOPTAN SATIŞ YERLERİNDEN ALIŞ VERİŞ YAPMIYORUZ.

karahan26

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hım

Bu duyarlı davranışın için aferim.. + rep
tp yetersizmiş:d

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Elimde coca cola, önümde cips..
Üstümde Levi's, altımda diesel..
50 Cent dinler, Danone'yi protesto ederim!

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Elimde coca cola, önümde cips..
Üstümde Levi's, altımda diesel..
50 Cent dinler, Danone'yi protesto ederim!

Benzer bir şeyi 1 sene kadar önce kadıköy de abd yi protesto edenlerden birinin ayağında nike vardı, ona demiştim :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya bu boykotlar türkiye ekonomisinide çöketir sölim. o danone ürününü almassa veya almazlarsa orada çalışan binlerce kişi işsiz kalıp sokaklarda gezecek bunu düşünen varmı hiç..

bu olayı politik yolla cözeceklerine eminim. onlara en büyük darbe politik ve ihalelerden vs... ile belleri kırılır diye düşünüyorum..

bü ürünlerin %90 türkiyede üretiliyor sadece patentleri yurt dışı tabiki satıldılca onalra para akıyor ama.. bu iş yerindenden binlerce kişi ekmek yiyor..

ben böle düşüyorum ...

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Ağaoğlu İnşaat, Carrefoursa ile anlaşmasını bozdu. MyCountry projesinde CarrefourSa ile anlaşan Ağaoğlu, bu işbirliğine son verdi. Ali Ağaoğlu, Fransa, Türkiye’yi seçim malzemesi olarak kullanıyorsa bunları göze almalı dedi.

MyCountry projesinde yaklaşık 1000 metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak market için, cirodan kár alma esasına göre Türk-Fransız ortaklığı CarrefourSa’ya kiraya veren Ağaoğlu, Fransız siyasetçilere tepki olarak bu işbirliğinden vazgeçti. Önceki gün CarrefourSa yönetimine bir yazı gönderen Ağaoğlu İnşaat anlaşmayı bozduğunu iletti.
--------------------
Not:Askeriye fransadan vazgeçemez, yıllardır üretmeyip hazır yediler.

Aredhelrim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bu boykotlar türkiye ekonomisinide çöketir sölim. o danone ürününü almassa veya almazlarsa orada çalışan binlerce kişi işsiz kalıp sokaklarda gezecek bunu düşünen varmı hiç..

bu olayı politik yolla cözeceklerine eminim. onlara en büyük darbe politik ve ihalelerden vs... ile belleri kırılır diye düşünüyorum..

bü ürünlerin %90 türkiyede üretiliyor sadece patentleri yurt dışı tabiki satıldılca onalra para akıyor ama.. bu iş yerindenden binlerce kişi ekmek yiyor..

ben böle düşüyorum ...

Katılmıyorum. Danone alternatifi bir çok yoğurt var(Basit bir örnek.). Bunlar piyasa yapar. Yapmazsa piyasada doğacak açık Türk yatırımcıları hareketlendir, yeni yatırımlar çıkar. Yeni yoğurtlar. Birde diğer bir nokta var. Zaten herkez hiç bir şey olmamış gibi yine boykot edilen ( kendimizce ) ürünleri tüketeceği için böyle bir şey söz konusu olamaz. Ah keşke olsa. Ya tavır koyulur, ürünlerin tüketimi azalır. Yada böyle çirkin davranışlara Fransa örnek olur. Yarın diğer ülkelerde benzeri olaylar çıkartır. Ondan sonra verilmek istenen mesaj gayet güçlü verilir. Türkiye barbar olur, terörist olur, türizm büyük ölçüde düşer. Ekonomi o zaman çöker ve sokak sanatçıları sokaklarda dövizlerle eylemlerini yapar. Sonra askeriye müdahale eder..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.