İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dataclub denen sahtekar firmaCIKdan uzak durun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bLaSty

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ekim 2010
Mesajlar
0
Reaction score
0
Bütün forumlara açıyorum insanlar dolandırılmasın.

Üyeliği : dataclub


Başlık biraz ağır olmuş olabilir ama bunu hak ettiğine şu mübarek günde gönülden inanıyorum.

Bu firmacıkdan çok büyük bir hata yaparak geçen ay sunucu aldım. Bazı sıkıntılar yaşadık neyse bunları zorda olsa çözmeyi başardık. 3-5 gün önce bana ticket ile bursnete ödeme yapamadığını ve bu sunucunun kapanabileceğini, bu sebepten dolayı sunucumuzun yedeklerini başka bir sunucuya aktardığını söyledi. Yani bu sunucu kapanırsa ona geçecektik.

Hiç bir problem çıkarmadık eyvallah dedik. Bana sunucu bilgileri diye mail atmış. Ama biz onu hiç kullanmadık. Sonra dün kendisine sordum. Sunucu olayının ne olacağını sordum. Bizi sunucu yerine bir VDS' ye taşımış. Kendisine VDS istemediğimi, sunucu ödemesi yaptığımı ve sunucu istediğimi söyledim. Aksi takdirde yaptığım ödemenin iadesini istedim.

Bu görüşmeyi dün yaptık. Dün akşama kadar çözülmesini istedim problemin. Tamam dedi. Bugün yaptığımız görüşmede şu an eski sunucunun aktif olduğunu ve iade etmeyeceğini söyledi. Evet sunucu aktif ama ödemesi yapılmamış bir sunucuya ne derece güvenipte site barındırabilirim.

Utanmadan şu an sunucuyu kullanıyorsun daha istiyorsun diyor bana.

Kısacası sunucu ödemesi yapmama rağmen bana VDS veren bu FİRMACIK' dan şikayetçiyim. Bu sahtekarın kesinlikle forumdan süresiz uzaklaştırılmasını talep ediyorum.

Elimde bütün log kayıtları ve ödeme dekontum vardır. İstenildiği takdirde koyabilirim.

Not : Ek olarak arkadaş hakkında faturasız iş yaptığı için Maliye' ye, vergi mükellefi olmayarak ticaret yaptığı için (yani vergi kaçakcılığından) Vergi dairesine şikayette bulunacağım.

Sorunun çözümü için her zaman açık kapı bıraktım ama arkadaş hiç birine yanaşmadı. Tükürdüğümü yalayacak değilim. Hak etmeyerek kazandığı 1 kuruşu bile boğazına tıkayacam.
 

dataclub

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Ağustos 2010
Mesajlar
34
Reaction score
0
Konum
Antalya
Merhaba,

Arkadaşlar merak etmeyin Deniz Bey'in iadesi sağlanmış ve sorun çözülmüştür.

Saygılar...
 

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
Sorun çözüldüğüne göre konuyu kapatıyorum. Konu sahibi arkadaşımızın aksi bir düşüncesi var ise benimle iletişime geçebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst