Merhaba arkadaşlar öncelikle
Bir firmayı bu şekilde kötülemek istemezdim !
Ancak; yaşadıklarımı paylaşma gereği duyuyorum.
www.datateknoloji.com
www.dt.net.tr
0224 224 04 39
Okan Çömlekçiler
Datateknoloji adlı firmadan yani okan beyden vps kiraladım. Aylık 70 TL ödemekteyiz.
şuanda Harddisk çöktü dediler ve tüm verilerimizi kaybettik ve bu verilerinde firmada ve bizde yedekleri bulunmamakda.
Bir çok yerde datateknoloji hakkında yazılmış şikayetleri görmüşsünüzdür.
En büyük sorunların destek konusudur.Sunucularda herhangi bir sorun olduğunda datateknoloji yetkililerine ulaşamıyoruz.
Ben sunucumun 3 - 5 gün kapalı kaldığı zamanlarıda biliyorum !
Ofis telefonlarını arayın bir allahın kulu yanıt vermez.
msn nerdeyse 24 saat açık ama bir kişi bile yanıt vermiyor.
Okan beyin cep telefonunu ararsak da tabiyki açan yok ayrıca bu telefon sms desteği diyolar ama oda yok.
Ama ödeme sorunu olsun veya ödeme günü olsun ulaşırsınız bi şekilde....
Kısaca, datateknoloji teknik destek konusunda berbat.
Sunucuda sürekli problem yaşıyorduk ancak en son sorun
16.03.2009 tarihinde sunucuda problemler başladı.
Hiç bir şekilde ulaşamadık.
17.03.2009 tarihinde sunucu kapalıydı. Hiç bir şekilde yine yanıt alamadık
en son sert konuşmaya başlıyınca tabiyki (ticket) ile dönüş yaptılar ve sunucunuz 16.00 saatinde açık dediler.
Bizde müşterilerimize 16.00 saatinde siteleriniz aktif dedik.
Sunucu açılmadı ve bir müşterimizin şikayetleri sonucu 350 tl geri iade yapmış bulunmaktayım.
Şuandada geri iade isteyen müşterilerime iade yapıcağım.
Akşam saatlerinde yine sert konuşunca yanıt aldım ve sunucuda HDD sorunu olduğunu bildirdiler ve hala sorun için çalışıyoruz diyolar.
Tabiyki sunucu çökdü ve verilerde yok oldu.
sizde yedek alsaydınız diyorsunuz şuanda ancak; sunucunun bir sorunuda backup yedeği alamaması, panelde sorun vardı ve bu sorun giderilcek diye bekledik ve yedek almadık.
Şimdi elimden gelen hiç bir şey yok ve geri iade isteyen müşterilere iade yapmaya hazırlanıyoruz.
Şuanda bana dedikleri ise biz yedek alma mecburiytinde değiliz vs..
O zaman backup sorununu halletseydiniz, biz alsaydık.
Sorun sadece yedek değil, bana açılacak diyorsunuz, saat'i bekliyoruz. belirttiğiniz saat'de yine hiç bişey yok yine sunucu kapalı.
Bu hdd çökmüş neden o zaman bizi oyalıyosunuz. Bu sistemsizlik benim müşterilerime karşı mağdur etti.
Bu iletişim sorunu, bu sistemsiz çalışma ve berbat destek bunlara mal oldu.
Sizde çalışacağınız firmayı iyice araştırmadan, hiç bir şekilde host vs. almayın.
Teşekkürler
Bir firmayı bu şekilde kötülemek istemezdim !
Ancak; yaşadıklarımı paylaşma gereği duyuyorum.
www.datateknoloji.com
www.dt.net.tr
0224 224 04 39
Okan Çömlekçiler
Datateknoloji adlı firmadan yani okan beyden vps kiraladım. Aylık 70 TL ödemekteyiz.
şuanda Harddisk çöktü dediler ve tüm verilerimizi kaybettik ve bu verilerinde firmada ve bizde yedekleri bulunmamakda.
Bir çok yerde datateknoloji hakkında yazılmış şikayetleri görmüşsünüzdür.
En büyük sorunların destek konusudur.Sunucularda herhangi bir sorun olduğunda datateknoloji yetkililerine ulaşamıyoruz.
Ben sunucumun 3 - 5 gün kapalı kaldığı zamanlarıda biliyorum !
Ofis telefonlarını arayın bir allahın kulu yanıt vermez.
msn nerdeyse 24 saat açık ama bir kişi bile yanıt vermiyor.
Okan beyin cep telefonunu ararsak da tabiyki açan yok ayrıca bu telefon sms desteği diyolar ama oda yok.
Ama ödeme sorunu olsun veya ödeme günü olsun ulaşırsınız bi şekilde....
Kısaca, datateknoloji teknik destek konusunda berbat.
Sunucuda sürekli problem yaşıyorduk ancak en son sorun
16.03.2009 tarihinde sunucuda problemler başladı.
Hiç bir şekilde ulaşamadık.
17.03.2009 tarihinde sunucu kapalıydı. Hiç bir şekilde yine yanıt alamadık
en son sert konuşmaya başlıyınca tabiyki (ticket) ile dönüş yaptılar ve sunucunuz 16.00 saatinde açık dediler.
Bizde müşterilerimize 16.00 saatinde siteleriniz aktif dedik.
Sunucu açılmadı ve bir müşterimizin şikayetleri sonucu 350 tl geri iade yapmış bulunmaktayım.
Şuandada geri iade isteyen müşterilerime iade yapıcağım.
Akşam saatlerinde yine sert konuşunca yanıt aldım ve sunucuda HDD sorunu olduğunu bildirdiler ve hala sorun için çalışıyoruz diyolar.
Tabiyki sunucu çökdü ve verilerde yok oldu.
sizde yedek alsaydınız diyorsunuz şuanda ancak; sunucunun bir sorunuda backup yedeği alamaması, panelde sorun vardı ve bu sorun giderilcek diye bekledik ve yedek almadık.
Şimdi elimden gelen hiç bir şey yok ve geri iade isteyen müşterilere iade yapmaya hazırlanıyoruz.
Şuanda bana dedikleri ise biz yedek alma mecburiytinde değiliz vs..
O zaman backup sorununu halletseydiniz, biz alsaydık.
Sorun sadece yedek değil, bana açılacak diyorsunuz, saat'i bekliyoruz. belirttiğiniz saat'de yine hiç bişey yok yine sunucu kapalı.
Bu hdd çökmüş neden o zaman bizi oyalıyosunuz. Bu sistemsizlik benim müşterilerime karşı mağdur etti.
Bu iletişim sorunu, bu sistemsiz çalışma ve berbat destek bunlara mal oldu.
Sizde çalışacağınız firmayı iyice araştırmadan, hiç bir şekilde host vs. almayın.
Teşekkürler