İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Davetiye algoritması değişikliği

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır +rep e göre degilmiş iyinet yazıda belirtmişti ne kadar çok paylaşım ederseniz o kadar invite hakkınız dogar dedi gercekdende dikkat ettim paylaşım ettikce invite gönderilyor güzel olay bence onun için yazın arkadaşlar bolda mesela az soru sordum cevap verin bana anket sorum halan cevapsız kaldı:)

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Hayır +rep e göre degilmiş iyinet yazıda belirtmişti ne kadar çok paylaşım ederseniz o kadar invite hakkınız dogar dedi gercekdende dikkat ettim paylaşım ettikce invite gönderilyor güzel olay bence onun için yazın arkadaşlar bolda mesela az soru sordum cevap verin bana anket sorum halan cevapsız kaldı:)
Kusura bakma ama bisey soracagim, suan ikimizde post yaptigimizi farzet ama birimiz yorum digerimiz paylasim yapti.. Peki forum hangimizin paylasim yaptigini nerden anliyor?

Kisacasi birisi yapilmis olan post icin rep veriyorsa eger iste o paylasimdir ve birilerine bisey katmistir. kiacasi +rep e gore invite hakki dogmaktadir. Anlastik mi? :) Tek fark yakin zamana gore degerlendirmesiymis anladigim kadariyla..

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben anladigim kadarini dedim detayları bilmiyorum kendimde olan biseyi söyledim rep olayina gelince pek +rep almadım ben

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
benmde davetiye hakkım artmış teşekkürler. Kimseyi davet etmedim kimseyide davet edeceğimi sanmıyorm :)

Kim kimin davetiyle gelmiş görebilceğimiz bir sayfa var mı acaba ? yani kendimizin kimi davet ettiğini yada kimin davetiyle giriş yaptığımızı görebileceğimiz bir bölüm?

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bana sağolasun rep vermişler ama tecrübe puanım halâ 1. Bunun mantığını nedir?

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benmde davetiye hakkım artmış teşekkürler. Kimseyi davet etmedim kimseyide davet edeceğimi sanmıyorm :)

Kim kimin davetiyle gelmiş görebilceğimiz bir sayfa var mı acaba ? yani kendimizin kimi davet ettiğini yada kimin davetiyle giriş yaptığımızı görebileceğimiz bir bölüm?

Evet böyle bir özellik tanımış iyinet profilinizden invitez yazan yere bakınca tabiki sizin davet ettiklerinizi görebilirsiniz onay etmişmi etmemişmi orda takip edebiliyoruz ben sahsen öyle ediyorum bu bilgimi paylaştim daha detayli bilenler kesin vardır

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben,im bir tane davet hakkım vardı oda gitmiş :(

paylaşımcı değilim demekki :)D)

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Hayırlı Olsun... Davetiye zengini olmuşum bende...

@iyinet çalışmaların için teşekkür ederiz.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
3 davetiyeden 1 taneye düştü.

Bu durumda alınan replerin etkisi oluyor sanırım, çünkü hiç rep almadım.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Bu davetiyelerde zaman aşımı gibi birşey var mı?
Bari kendime yollayayım da, vakti gelince kullanılır.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Umarım yeni algoritma mesaj sayısınıda göz önünde bulunduruyordur.Çünkü düşünsenize yeni üye olan biri forumda 5-6 gün sürekli aktif olsa baya bir arkadaşına davetiye gönderebilir.

Kendisinin bile nasıl davranacağı belli değilken gönderdiği davetiyeler ile gelenlerinde nasıl olacağı bilinmez.Buda kötü sonuçlar doğurabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.