Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Davetiye algoritması değişikliği

Ece

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
105
Hayır +rep e göre degilmiş iyinet yazıda belirtmişti ne kadar çok paylaşım ederseniz o kadar invite hakkınız dogar dedi gercekdende dikkat ettim paylaşım ettikce invite gönderilyor güzel olay bence onun için yazın arkadaşlar bolda mesela az soru sordum cevap verin bana anket sorum halan cevapsız kaldı:)

Loi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
145
Hayır +rep e göre degilmiş iyinet yazıda belirtmişti ne kadar çok paylaşım ederseniz o kadar invite hakkınız dogar dedi gercekdende dikkat ettim paylaşım ettikce invite gönderilyor güzel olay bence onun için yazın arkadaşlar bolda mesela az soru sordum cevap verin bana anket sorum halan cevapsız kaldı:)
Kusura bakma ama bisey soracagim, suan ikimizde post yaptigimizi farzet ama birimiz yorum digerimiz paylasim yapti.. Peki forum hangimizin paylasim yaptigini nerden anliyor?

Kisacasi birisi yapilmis olan post icin rep veriyorsa eger iste o paylasimdir ve birilerine bisey katmistir. kiacasi +rep e gore invite hakki dogmaktadir. Anlastik mi? :) Tek fark yakin zamana gore degerlendirmesiymis anladigim kadariyla..

Ece

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
105
Ben anladigim kadarini dedim detayları bilmiyorum kendimde olan biseyi söyledim rep olayina gelince pek +rep almadım ben

H@run

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
35
Bana rep verin davetiye hakkım olsun :(

ManuaL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
benmde davetiye hakkım artmış teşekkürler. Kimseyi davet etmedim kimseyide davet edeceğimi sanmıyorm :)

Kim kimin davetiyle gelmiş görebilceğimiz bir sayfa var mı acaba ? yani kendimizin kimi davet ettiğini yada kimin davetiyle giriş yaptığımızı görebileceğimiz bir bölüm?

NeFuSa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
129
Bana sağolasun rep vermişler ama tecrübe puanım halâ 1. Bunun mantığını nedir?

Ece

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
105
benmde davetiye hakkım artmış teşekkürler. Kimseyi davet etmedim kimseyide davet edeceğimi sanmıyorm :)

Kim kimin davetiyle gelmiş görebilceğimiz bir sayfa var mı acaba ? yani kendimizin kimi davet ettiğini yada kimin davetiyle giriş yaptığımızı görebileceğimiz bir bölüm?

Evet böyle bir özellik tanımış iyinet profilinizden invitez yazan yere bakınca tabiki sizin davet ettiklerinizi görebilirsiniz onay etmişmi etmemişmi orda takip edebiliyoruz ben sahsen öyle ediyorum bu bilgimi paylaştim daha detayli bilenler kesin vardır

dombalak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
157
ben,im bir tane davet hakkım vardı oda gitmiş :(

paylaşımcı değilim demekki :)D)

Priapos

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
116
Hayırlı Olsun... Davetiye zengini olmuşum bende...

@iyinet çalışmaların için teşekkür ederiz.

GNeRaL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
234
3 davetiyeden 1 taneye düştü.

Bu durumda alınan replerin etkisi oluyor sanırım, çünkü hiç rep almadım.

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
Benim de gecen hafta 1 davetiyem vardi simdi yok :(

GNeRaL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
234
Bu davetiyelerde zaman aşımı gibi birşey var mı?
Bari kendime yollayayım da, vakti gelince kullanılır.

GNeRaL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
234
Bahtımıza ne çıkarsa artık :)

Tşkler iyinet bilgi için.

gifted

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
112
Umarım yeni algoritma mesaj sayısınıda göz önünde bulunduruyordur.Çünkü düşünsenize yeni üye olan biri forumda 5-6 gün sürekli aktif olsa baya bir arkadaşına davetiye gönderebilir.

Kendisinin bile nasıl davranacağı belli değilken gönderdiği davetiyeler ile gelenlerinde nasıl olacağı bilinmez.Buda kötü sonuçlar doğurabilir.