İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Davetiye algoritması değişikliği

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Toplam mesaj sayisi ve uye olma tarihi, algoritma icinde goz onune alinmiyor.
En onemli parametreler yakin donemde alinan +itrader ve +rep (toplam itrader ve toplam rep in etkisi yok), buna ek birkac degisken daha var.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Ben RSS isimli (diamond) üyenin davetiye sayısını merak ettim :)

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Toplam mesaj sayisi ve uye olma tarihi, algoritma icinde goz onune alinmiyor.
En onemli parametreler yakin donemde alinan +itrader ve +rep (toplam itrader ve toplam rep in etkisi yok), buna ek birkac degisken daha var.

kayıt tarihi ve toplam mesaj sayısıda algoritmaya eklenirse daha mantıklı olacak bence. 1 aydır forumda kayıt olup, adsense ödemeleri geldi başlığını açıp milletin o heyecanla +rep verdiği alakasız kişinin, 3 yıldır kayıtlı olup, sansasyonel başlıklar açmayan kişiden bir fazlası olmamalı, hatta eksiği olmalı.

ve bu forumun gidişatını daimi üyelerin belirleyebilmesi, üye potansiyelinin aynı kalitede kalabilmesi için mesaj sayısı, itrader, rep, kayıt tarihi vb. tüm faktörler ortaklaşa harmanlanmalı.

nacizane görüşüm budur. birde şu hali eksi halinden daha iyi, bunuda söylemeden edemeyeceğim. :) ama dahada iyi ve adaletli olabilir.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kayıt tarihi ve toplam mesaj sayısıda algoritmaya eklenirse daha mantıklı olacak bence. 1 aydır forumda kayıt olup, adsense ödemeleri geldi başlığını açıp milletin o heyecanla +rep verdiği alakasız kişinin, 3 yıldır kayıtlı olup, sansasyonel başlıklar açmayan kişiden bir fazlası olmamalı, hatta eksiği olmalı.

ve bu forumun gidişatını daimi üyelerin belirleyebilmesi, üye potansiyelinin aynı kalitede kalabilmesi için mesaj sayısı, itrader, rep, kayıt tarihi vb. tüm faktörler ortaklaşa harmanlanmalı.

nacizane görüşüm budur. birde şu hali eksi halinden daha iyi, bunuda söylemeden edemeyeceğim. :) ama dahada iyi ve adaletli olabilir.

Arkadaşa katılıyorum.Forumda paylaşımda uzun süredir bulunan arkadaşlar ile yeni katılanlar arasında uçurum olmasada bir fark olmalı bencede.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Herkesinki artmış,mutlu benim üyeliktemi bi problem var , hiç 2 davetiyem olmadı. Gönderdikçe 1 gün arayla yeni davetiye ekleniyor panelime :) ama hep 1 davetiye, 2 yi görmeden gözüm açık gidecem :p

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Gayet mantıklı bir öneri. Katılıyor ve uygulanmasını rica ediyorum.

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1000 tane davetiye hakkiniz olsada davetiyeler gitmiyormuş :) algoritma degisikliginden onemli davetiye gonderim sorununun cozulmesi gerekiyor.

bende birgun 5 davetiye hakki birgun 0 davetiye hakkı oluyor

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
e benim 14 itraderım var 31 repim var 1 tane bile davetiyem yok neden acaba ? panelimden invites e bakmıcakmıyım?

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
birşey soracağım. ben simdiye kadar hic davetiye vermedim. itraderim da var ve silinmeden once rep de vardı. simdi gene var. ne gerekiyor davetiye alabilmem icin ?
tesekkurler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.