Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Davetiye algoritması değişikliği

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
Toplam mesaj sayisi ve uye olma tarihi, algoritma icinde goz onune alinmiyor.
En onemli parametreler yakin donemde alinan +itrader ve +rep (toplam itrader ve toplam rep in etkisi yok), buna ek birkac degisken daha var.

tiva

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
383
Ben RSS isimli (diamond) üyenin davetiye sayısını merak ettim :)

atay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
298
Toplam mesaj sayisi ve uye olma tarihi, algoritma icinde goz onune alinmiyor.
En onemli parametreler yakin donemde alinan +itrader ve +rep (toplam itrader ve toplam rep in etkisi yok), buna ek birkac degisken daha var.

kayıt tarihi ve toplam mesaj sayısıda algoritmaya eklenirse daha mantıklı olacak bence. 1 aydır forumda kayıt olup, adsense ödemeleri geldi başlığını açıp milletin o heyecanla +rep verdiği alakasız kişinin, 3 yıldır kayıtlı olup, sansasyonel başlıklar açmayan kişiden bir fazlası olmamalı, hatta eksiği olmalı.

ve bu forumun gidişatını daimi üyelerin belirleyebilmesi, üye potansiyelinin aynı kalitede kalabilmesi için mesaj sayısı, itrader, rep, kayıt tarihi vb. tüm faktörler ortaklaşa harmanlanmalı.

nacizane görüşüm budur. birde şu hali eksi halinden daha iyi, bunuda söylemeden edemeyeceğim. :) ama dahada iyi ve adaletli olabilir.

gifted

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
112
kayıt tarihi ve toplam mesaj sayısıda algoritmaya eklenirse daha mantıklı olacak bence. 1 aydır forumda kayıt olup, adsense ödemeleri geldi başlığını açıp milletin o heyecanla +rep verdiği alakasız kişinin, 3 yıldır kayıtlı olup, sansasyonel başlıklar açmayan kişiden bir fazlası olmamalı, hatta eksiği olmalı.

ve bu forumun gidişatını daimi üyelerin belirleyebilmesi, üye potansiyelinin aynı kalitede kalabilmesi için mesaj sayısı, itrader, rep, kayıt tarihi vb. tüm faktörler ortaklaşa harmanlanmalı.

nacizane görüşüm budur. birde şu hali eksi halinden daha iyi, bunuda söylemeden edemeyeceğim. :) ama dahada iyi ve adaletli olabilir.

Arkadaşa katılıyorum.Forumda paylaşımda uzun süredir bulunan arkadaşlar ile yeni katılanlar arasında uçurum olmasada bir fark olmalı bencede.

selim61

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
252
Herkesinki artmış,mutlu benim üyeliktemi bi problem var , hiç 2 davetiyem olmadı. Gönderdikçe 1 gün arayla yeni davetiye ekleniyor panelime :) ama hep 1 davetiye, 2 yi görmeden gözüm açık gidecem :p

Sinyor

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
67
olan davetiyelerim de gitmiş :S

Ke[R]eM

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
26

Gayet mantıklı bir öneri. Katılıyor ve uygulanmasını rica ediyorum.

winsock

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
1000 tane davetiye hakkiniz olsada davetiyeler gitmiyormuş :) algoritma degisikliginden onemli davetiye gonderim sorununun cozulmesi gerekiyor.

bende birgun 5 davetiye hakki birgun 0 davetiye hakkı oluyor

murdock

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
126
e benim 14 itraderım var 31 repim var 1 tane bile davetiyem yok neden acaba ? panelimden invites e bakmıcakmıyım?

mehmet-ali

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
16
1 davetiyem vardı kullanmadım şuan oda yok :)

n0tepad

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
10
birşey soracağım. ben simdiye kadar hic davetiye vermedim. itraderim da var ve silinmeden once rep de vardı. simdi gene var. ne gerekiyor davetiye alabilmem icin ?
tesekkurler