İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

davetiye sistemi en çok beni sevindirdi :)

nesly

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Önceden iyinet dışında da bir çok bloga üye olmak istedim. Çoğu da tabii ki davetiye sistemi ile çalışıyordu. Ben de davetiyeli çalışan blogları nedense daha klas buluyordum :)

Her birine de istek yolluyordum. Tabii ki de benim sorulara verdiğim cevaplar tatmin edici olmuyordu.
Mesela "Ne için bloga üye olmak istiyorsun?" sorusu için cevabım "Öğrenci insan ne arar, iş arıyorum" oluyordu.

"Ne iş yaparsın" sorusuna cevabım da "Makale yazarım, başka da bir şey anlamam." gibi bir cevap oluyordu.

Gerçi direk bu şekilde yazmıyordum, süslüyordum ama netice aynıydı. Öğrenciyim makale yazarım, bu kadar...

Eee tabii ki de kimse beni almıyordu siteye :)

Şimdi ben de davetiye isteklerini görünce önce seviniyorum ve de gülümsüyorum. Haha davetiye yollayanlar var, diye. Sonra bir güzel okuyorum, sanki profesyonelmiş gibi :) Anlamasam bile ne iş yaptığından, bakıyorum sitemize layık mıdır diye, nereden anlayacaksam :)))

Yani anlayacağınız bu sistem egom için süper oldu :))

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
O zaman sen de davetiye isteyenlere gönderip onlara yardımcı olmalısın.
Tabi sadece hak edenlere.. :)

Troypc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
bloga üye olmak istedim deyişi kullanılmış bu yanllıştır.

foruma üye olmak istedim denmesi lazım, blog ve forum kelimeleri sitenin tabanındaki sistemi ve politikayı temsil ediyor, şöyleki blog sitelerinde içerik oluşturma tek taraflı (yönetici yada yönetici takımından), fakat forum sitelerinde içerik geliştirme çok taraflı (üyeler yada ziyaretçilerle) sağlanıyor.

Forum siteleri en iyi Web 2.0 örneğidir, kullanıcı geliştirme olayının en aktif yaşandığı ortamlar.

Kolay gelsin, davetiye sistemi benide sevindirdi :)

nesly

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam internetten anlamadığımı yazımda belirtmiştim :))) blog ve forum arasında farkı da bilmediğimi ekleyelim :) ama öğrendim, teşekkürler.

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Konuya fransız kaldığım için kusura bakmayın. Hangi siteye davetiye geldi?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.