iyinet bide son zamanlarda şöyle bi olay var:Adam sitesinde bi yazı yazmış yazıyı buraya kopyalıyor altınada ahanda bu linkten alntıdır diye yazıyor.Bu yeni üyelerin son zamanlarda çok sık yaptığı bişey.Adamın amacı bilgi vermek değil reklam yapmak oluyor.Heralde bu olayın farkındasındır..
Reklam bir şeyin tanıtımıdır.
Bu şey bize fayda sağlayacaksa, 1 değil 1000 reklam yapılsın.
Bize faydalı olacak birşeyin duyurusu yapmak hepimize fayda sağlar.
Bilgi hangi yolla gelirse gelsin, ister RSS ister doğrudan ister sadece link, yeterki gelsin.
Reklam kötü birşey değildir arkadaşlar.
Nedense reklamı öcü gibi görüyoruz.
Geçenlerde vbSEO forumlarında iyinet forumda yazdığım vbSEO ile ilgili birkaç makalenin linkini yayınladım.
Orada Türkçe forumlarda görev yapan Mert arkadaşımızdan uyarı geldi, reklam yapmayın şeklinde.
Özelden kendisi ile konuştum, sonuçta bu makalelerin zaten bizim forumumuzda yayınlandığını, ancak vbSEO forumundaki kullanılara da çok fayda sağlayacağını söyledim.
Mert çok anlayışlı davrandı ve konu güzellikle halledildi.
memcached, xcache, MySQL vb... konularda her fırsat bulduğumda her iki forumda da yardımcı olmaya çalışıyorum.
Ha link de veriyorum, yazdığım makaleleri görsünler diye, kötü mü yapıyorum, hayır.
Biz Türk webmasterları reklam konusunda birbirimize destek olmak zorundayız arkadaşlar.
Türkiyenin internet konusunda webmaster potansiyeli çok ama çok yüksek. Türk insanının aklı bu işe yatıyor, sanki doğuştan genetik bir ayar yapılmış gibi.
Gelin birbirimize destek olmaktan, birbirimize omuz uzatmaktan çekinmeyelim.
Bugün ben senin omzuna basarak 1 adım yükselirsem yarın da sen benim omzuma basarak 2 adım yükselirsin.
Türk webmasterları el ele.