Üye alımını filan tarihte kapatmak gibi bir düşencen varmı sayın iyinet ?
bence kapansa forum için iyi olur.
iyineti diğer forumlardan ayıran ayrıcalıklar kaybolmak üzere.
Yeni kullanıcılarla iyinete forum kültürü aşılanmaya başladı
Tüm yazıyı bold yazanlarmı dersin, bir büyük bir küçük harf (meRhaBa) kullananlarmı dersin, w ß gibi (wah wah? ßittin sen!) yabancı harfleri Türkçe kelimelere sokanlarmı dersin...
iyinet bide son zamanlarda şöyle bi olay var:Adam sitesinde bi yazı yazmış yazıyı buraya kopyalıyor altınada ahanda bu linkten alntıdır diye yazıyor.Bu yeni üyelerin son zamanlarda çok sık yaptığı bişey.Adamın amacı bilgi vermek değil reklam yapmak oluyor.Heralde bu olayın farkındasındır..
iyinet bide son zamanlarda şöyle bi olay var:Adam sitesinde bi yazı yazmış yazıyı buraya kopyalıyor altınada ahanda bu linkten alntıdır diye yazıyor.Bu yeni üyelerin son zamanlarda çok sık yaptığı bişey.Adamın amacı bilgi vermek değil reklam yapmak oluyor.Heralde bu olayın farkındasındır..
Neb,
Izleyip gormeye, bir anlamda tekerlegi yeniden icat etmeye gerek yok. Bak adamlar zamaninda davetiyeli uyeligi kaldirmislar sonucu asagidaki gibi olmus. Bu linkini attigim yeni bir thread, onlarca kisi agliyor bu nasil is diye.
http://www.r10.net/webmaster-genel-konular-sorunlar/131895-r10-isyani-dolandirilmaktan-biktik-2.html
Kapilari herkese kontrolsuz olarak acmanin sonucunun iyi olacagini hic zannetmiyorum.
Hayatta herşeyin zorlukları var, en azından paylaşımın olmasın.Neden yeni üyelerden bu kadar korkuyorsunuzki ? Sizin korkularınızdan dolayı ben foruma yazı yazamıyorum.Acaba yazdığım yanlışmı olur ? Eskiler kızarmı v.s.
Buraya üye olduğunuzda bilmem kaç yüz mesajlamı üye oldunuz arkadaşlar ? Yada 5-10 kişi yanlış yaptı diye, diğer iyi şeyler yapan arkadaşları neden soğutuyorsunuz ki forumdan ? Biraz kırıcısınız, kararcısınız ama asla sabırlı değilsiniz..
Hocam doğal seleksiyondan sonra iyi olanların kalması popülasyonunun devamını sağlamıyor çaprazlama ve mutasyonla yeni, ortama uyum sağlayan, güçlü iyinet bireyleri oluşması lazımBence yerinde bir uygulama olmuş.Zaten zaman içinde doğal seleksiyonla iyi olanlar kalır.Eğer üye olup bir şey yazmayan, katkısı olmayan adam ne olacak derseniz onlar da veritabanında 10 kb yer tutar zaten, istendiğinde de silinir kolayca.
Gayet yerinde bir uygulama.Seçilim en başta yapılmamalı, yazılar, katkılar o insanın "ederini" göstermeli diye düşünüyorum.*Steve Jobs'un dediği gibi "noktaları ileriye bakarak birleştiremezsiniz;onları sadece geriye baktığınızda birleştirebilirsiniz.noktaların gelecekte bir şekilde birleşeceğine inanmanız gerekiyor"
*apple, pixar ve next'in kurucusu
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.