İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

DB Oluşturamiyorum

xaereo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aRk ben turkweb.org adına önce host almiştim host aldığımızda kontrol panelinde rahatlıklan işlemleri yapiyorduk sonra tuttum bu domain hesabına 1 yıllık reselleri aldım neyse firma reseller konusunda pek gonulsuz olmalarına rağmen beni kırmayıp reselleri açtılar ama bu reslleri açtıktan sonra kafam allak bullak oldu zaten iptal etircem onlari yeniden turkweb host yapicam sadece
sorunum burda www.turkweb.org/forum için db oluşturcam ama turkwebin kontrol paneline girince yapamiyoz dierkt reseller paneli çıkıyor turkweb.org panelindende eser yok oluşturamiyoz panelde pleask yane napmamız lazım db oluşturmak için turkwebinde kontrol panelinede ulaşamiyoz naparsak yapalim reseller paneli çıkıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

L

LNWServers

Misafir
Panel plesk ise zaten pleskte reseller mantığı çok fazla yok diyelim account açıcaksak zaten domain ve diger ayarları eklenebilir yaptıysak bu reseller oluyor. Pleskte domainin üzerine tıklayıp Database'den db yaratabilmeniz gerek.

xaereo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işin kötüsü ölede ana domain turkweb.org yaptığım için reseller kontrol panelinde turkweb adına hiç bir hesap yok çıkmıyorda yani acaba bu reselleri iptal etsek eski hesaba nasıl çevirtecez yoksam bu panellen zor gibi gözüküyor kontrol panelinde turkweb adında hiç bişi yok kabul etmiyor

L

LNWServers

Misafir
Size PM attım elimden gelen bir şey varsa yardımcı olabilirim.

xaereo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
LNWServers' Alıntı:
Size PM attım elimden gelen bir şey varsa yardımcı olabilirim.
saoLun bende gerekli bilgileri verdim valla yardımcı olursan çok iyi olur 20 gundur o sorun yuzunden bişi yapamiyom

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.