aRk ben turkweb.org adına önce host almiştim host aldığımızda kontrol panelinde rahatlıklan işlemleri yapiyorduk sonra tuttum bu domain hesabına 1 yıllık reselleri aldım neyse firma reseller konusunda pek gonulsuz olmalarına rağmen beni kırmayıp reselleri açtılar ama bu reslleri açtıktan sonra kafam allak bullak oldu zaten iptal etircem onlari yeniden turkweb host yapicam sadece
sorunum burda www.turkweb.org/forum için db oluşturcam ama turkwebin kontrol paneline girince yapamiyoz dierkt reseller paneli çıkıyor turkweb.org panelindende eser yok oluşturamiyoz panelde pleask yane napmamız lazım db oluşturmak için turkwebinde kontrol panelinede ulaşamiyoz naparsak yapalim reseller paneli çıkıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
sorunum burda www.turkweb.org/forum için db oluşturcam ama turkwebin kontrol paneline girince yapamiyoz dierkt reseller paneli çıkıyor turkweb.org panelindende eser yok oluşturamiyoz panelde pleask yane napmamız lazım db oluşturmak için turkwebinde kontrol panelinede ulaşamiyoz naparsak yapalim reseller paneli çıkıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim