İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

De Domain Kapandı

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar,
.de uzantılı domainlerden biri zamanı gelmemişken kapandı,
bana ulaşamaışlar galiba, email attım ama cevap gelmedi.
açılma ihtimali var mı? tecrübesi fikri olan?

M

MiNiKCaDi

Misafir
de almanya dısına satmıyor o yuzden kapanmıs olabilir.

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Nasıl satmıyor? ben şuan aktif olarak kullanıyorum .de uzantılı bir domain..

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
isimtescil olabilir mi bu firma :p, telefon etmeyi dene eğer isimtescil ise.

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
merhabalar,
.de uzantılı domainlerden biri zamanı gelmemişken kapandı,
bana ulaşamaışlar galiba, email attım ama cevap gelmedi.
açılma ihtimali var mı? tecrübesi fikri olan?

Ben Avusturya dan oldugum icin bu domaine daha vakifim. .de domaini kullanabilmen icin adminin almanyadan olmasi lazim. Bunun icin bazi domain sirketleri kendilerini admin gibi gösterirler. Eger bunu yapmazsan ve seni bulurlarsa domain gider.
Belki bu sebepten olmus olabilir. Onun haricinde .de yi her ülke vatandasi alabilir.

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben Avusturya dan oldugum icin bu domaine daha vakifim. .de domaini kullanabilmen icin adminin almanyadan olmasi lazim. Bunun icin bazi domain sirketleri kendilerini admin gibi gösterirler. Eger bunu yapmazsan ve seni bulurlarsa domain gider.
Belki bu sebepten olmus olabilir. Onun haricinde .de yi her ülke vatandasi alabilir.
valla kayıt,adres felan almanya aslında. ama uyduruk bilgiler tabi. Ayrıca domain godaddy den silinmiş.
şöyle bi mesaj çıkıyor domaine girince;
TRANSIT-Informationsseite

Die aufgerufene Domain ist derzeit nicht erreichbar.

Der Domaininhaber bzw. der administrative Ansprechpartner sollte inzwischen über die Probleme informiert sein. Wir rechnen daher in Kürze mit ihrer Behebung.

Sollten Sie als Domaininhaber bzw. als administrativer Ansprechpartner jedoch noch nicht über die Schwierigkeiten unterrichtet sein, so liegt das unter Umständen daran, dass wir Sie nicht erreichen konnten. In diesem Fall wenden Sie sich bitte an:

DENIC eG
Support
Wiesenhüttenplatz 26
60329 Frankfurt
email attım, service provider değiştirmelisiniz diyor. onun için form göndermişler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.