İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dedicated Arıyorum

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başka bir başlık altında da yazmıştım ama sanırım orada konu başka bir sebeple açıldığından dolayı dedicated satıcılarının gözünden kaçtı. Ayrıca başlık açayım dedim.

Şu aşağıdaki ülkelerden birinden sunucu arıyorum:

Almanya (giga-international hariç)
Hollanda
İngiltere
Fransa (oxyd kullanan firma varsa bi zahmet)

Minimum sunucu konf:
İşlemci: Xeon, c2d, c2quad ve bunların ayarındaki/üstündeki diğer işlemciler
Minimum Ram: 4 gb
Band çok önemli değil.
Çok fazla desteğe ihtiyacım yok ama satan kişi sunucu için özellikle mysql optimizasyonu yaparsa veya bunu yapacak bilgiye sahipse sevinirim. Managed şart değil.

Teklifle beraber "teslim zamanı"nı da yazarsanız sevinirim.
Gelen teklifleri p.tesi akşamı değerlendirip sunucu alacağım.

Lütfen evden eve hosting işi yapanlar boşuna yazmasınlar.

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lnwservers.com.tr Atilla Yaşar'ı önerebilirim.
İşinde iyidir.Hizmet kaliteli fiyatlar uygundur.
Almanya Netdirekt e.K merkezli sunucuları vardır buradan bakabilirsiniz dilerseniz.

Trwebserver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Intel Core2Duo E6750 2x 2.66GHz GHz
Ram : 4 Go DDR2
Hdd : 2x250 gb
Trafik : 5000 Gb
1 Gbps Baglanti
5 Ip Adres
10 Domain Kayit Ucretsiz
100/99 Uptime

Aylik 310 Ytl

Sunucu Fransa Lokasyon Olup 24 Saat Icinde teslim edilir.

Iletisim Bilgileri :
[email protected]

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Holokost
Atilla Yaşar ismi pek yabancı bir isim değil ama nedense "kötü" olarak hatırlıyorum ben. Yanılıyor da olabilirim elbette. Çok sorun yaşatmıştı galiba eskiden. Şu an direkt netdirekt ile mi çalışıyor yoksa teknoserver'la mı?

@TRWebserver
Fransa hangi dc?
Ve ping için ip veya test için link verebilir misin?
Ek: Bir de "firma olsun" demiştim ama sizin kendi siteniz de anknet'te host ediliyor. Gerçi bu firma olmadığınızı göstermez ama yine de çekince koyuyorum.

AdimHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Holokost
Atilla Yaşar ismi pek yabancı bir isim değil ama nedense "kötü" olarak hatırlıyorum ben. Yanılıyor da olabilirim elbette. Çok sorun yaşatmıştı galiba eskiden. Şu an direkt netdirekt ile mi çalışıyor yoksa teknoserver'la mı?

@TRWebserver
Fransa hangi dc?
Ek: Bir de "firma olsun" demiştim ama sizin kendi siteniz de anknet'te host ediliyor. Gerçi bu firma olmadığınızı göstermez ama yine de çekince koyuyorum.

Yanılıyorsun Türkiyedeki en büyük iki webmaster sitesinde görmüş oldugun hosting satıcılarının tamamına yakın Netdirekt ile çalışırken Atilla Yaşar ile çalışıyor.Managed destek veriyor.Ama desteğe ihtiyacını kalmıyor.Bizde dahil.Yaklaşık 7-8 aydır Kötü ifadesi Lnwservers ile yan yana hiç yakışmamış:)

RAMBilisim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Holokost

@TRWebserver
Fransa hangi dc?

Atilla yaşar on numaradır, bir sunucuyu size teslim edene kadar sorun yaşarsınız ondada stokları full dolu olduğundandır bi o ara görüşürsünüz, daha sonra aylarca görüşme ihtiyacı duymazsınız arada geyiq yapmak için görüşürsünüz işte. Şüphe etme Atilla Yaşarla çalış.

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@AdimHost
@Rambilişim
Tamam arkadaşlar; heyecan yok!
Ben de araştırdım şimdi. Hatta konuştuk kendisiyle. İsmi kötü hatırlıyorum dedim, kötü demedim :)

oktaylust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kesinlikle tavsiye ediyorum atilla bey çok iyi yapıyor işini.Bende kendileri ile çalışmaktayım.Yaklaşık 8 ay oldu hiç sorun yaşamadık.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.