İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dedicated server almak...

Fantaenergy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aranıza yeni katıldım herkeze öncelikle merhaba

Bir süredir araştırıyordum dedicated server almak için en sonunda istediğim gibi bir yer buldum.Şimdi şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.Dedicated server almak için domain name istiyor, domain name almak içinde bir name server a yöneltmemi istiyor.Dedicated alacağım yerde 2 seçenek var." Benim yerime siz alın domain ismini ,2. olarak da domain adım zaten var " şeklinde.Aşağıda da ns1.domainname.com ,ns2.domainname.com şeklinde boşluklar var.İşin içinde çıkamadım.Lütfen yardım edin

UndeaD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hoşgeldin..

domain panelinden ns leri değiştireceksin dostum..

Fantaenergy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ama domain alacağım yerde nameserver yazmadan domain'i vermiyor.Directi de reseller hesabım var ordan yapıyorum

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum sen sanırım hosting satacaksın hosting satacaksan kendine ait name server adresin olacaktır doğal olarak ; örn : ns1.domainin.com ve ns2.domainin.com name serverlarını sunucunun iplerine göre ayarlayacaksın...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.