İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dedicated Sunucu Aranıyor... Bakmadan Geçme.

UquR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba, arkadaşlar Türkiye Veya Almanya lokasyonlu Dedicated sunucu arıyorum.
Özelliklerini Ve İsteklerimi alta belirteyim :) :

Minimum Özellikler :

16 GB Ram
Xenon 3440 Veya i7 920
en az 500x2 Hdd (500x3 olursa çok daha iyi olur)
Esxi İle Sanallaştırma Yapılacaktır ( Esxi Kurulu olacaktır yani )
Firewall Kesinlikle olmalıdır şuanda çektiğim bir problem var, basit bir ddos ile makinayı kitleyebiliyorlar.
Destek hizmeti olmalıdır, linux konusunda destek vermeleri gerekmektedir. ( Cpanel kurulumu ve Cpanel yedek aktarımı )
En az 28 ip adresi olmalıdır
Trafik mümkünse sınırsız sınırlı olacaksada 6 TB dan aşağı olmamalıdır. ( Çünkü oyun sunucuları çok fazla miktarda bulunmaktadır. )

Bunları göze alabilen varsa helal olsun :ıslık: Yani biraz zahmetliyimdir ama iyi müşteriyimdir bu arada bütçe olarak bir limit vermiyorum en uygun fiyatı inceleyip firmayı inceleyip kara vereceğim. (300 liraya varmasın :)) )

UquR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Engin beye bir türlü şansımız dönmüyor ki 2 kere gittik birinde stok yoktu birindede 2tb trafik verebildi ancak :))

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Türkiye'den alırsanız öyle, ama yurt dışında trafik sıkıntısı olmaması lazım? Hocam özel mesaj gönderiyorum.

UquR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tşkler, ilgilenen arkadaşlar varsa tekliflerini bekliyorum...

limitlerikaldir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhabalar,
Sadece paypal ile ödeme yapabilirsin şuan için.Satış için yasal iznimizi almadık.
Almanya Netdirekt lokasyonlu Sınırsız Trafik 100 Mbit Paylaşımsız Hat kullanan sunucu alabilirsin.Türkiyede 10 Mbit Paylaşımsız Hat üzerinde sınırsız trafik kullanabilirsin.Aşağıda sunucu özellikleri mevcut.

Intel Core 2 Duo 2x2.4 GHz İşlemci
4 GB DDR2 RAM
2x 250GB 7,200rpm Harddisk
1 Gbit Port , 100 Mbit Bağlantı Hızı
Limitsiz Trafik
3 Adet İp Adresi
120 USD
24 GB RAM DDR3
4 x 1000 GB HDD
100 Mbit Bağlantı Hızı
5 TB Trafik
3 Adet İp
245 USD
Türkiye lokasyonlu sunucuları aynı özellikte sağlayabilirim ama 100 Mbit Paylaşımsız Hat + Sınırsız Trafik için 899 TL ek ücret ödemen gerekir.Lisanslamalarda Cpanel lisanslamaları (panellicense.com) adresinden , Paralels ürünlerinin lisansları IHS Telekom üzerinden yapılır.Fiyatları sorman yeterli :)

limitlerikaldir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
3 adet ip adreslerini 29 Adete kadar ücretsiz artırabilirsin.Bunun yanında RIPE.NET kaydını yapıyoruz.DirectAdmin lisansını 5 USD / Ay ücret ödeyerek alabilirsin.

UquR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) Yorumlarınız için tşkler AMA büyük bir ama var burada benim en fazla vereceğim fiyatı yazdım ve ramı yazdım 16 minimum olmalı şuanki makinam 16 zaten ve 12 sini yiyerek çalısıyor...

limitlerikaldir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
2x Intel® Dual Quad Core Xeon E5540 16x2.53 GHz
16 GB Ram
300GB 10,000rpm VelociRaptor
100 Mbit Full Dublex Dedicated Port Hızı
10.000 GB ( 10TB ) Trafik
32 Adet IP'ye kadar Ücretsiz

Yukarıdaki paket 310 USD oluyor.Sana 64 adet ip adresi veririm.Bu sunucuyu pahalı yapan bağlantı kapasitesidir ve trafiğidir.Bağlantı 1 Gbit hatlar üzerinden gelmektedir şuan hatlar üzerinde sadece 5 sunucu mevcut.

UquR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Oraya yazdığım özelliklerin aynısını şuanda 220 tl ye kullanıyorum. Yanlızca firewall yok ve başıma bela oluyor...

Nunogomes

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
Oraya yazdığım özelliklerin aynısını şuanda 220 tl ye kullanıyorum. Yanlızca firewall yok ve başıma bela oluyor...

Bende zaten firewall istediğiniz için öyle dedim. :peh:

Eğer bütçenizi biraz artırma şansınız varsa dgn.net.tr öneririm. Ücretsiz firewall koruması sunuyor.

UquR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) DGN de quad 8200 350 lira değmez ki o fiyata. Yorum yazmak için yorum yazmayın fiyat orada sağlayan sağlar sağlamayan yazmasada olur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5