Merhaba arkadaşlar.
Hostcini internet hizmetlerinden almış olduğum dedicated sunucu var.
Sunucu özellikleri
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+
2048 Mb DDR2 Ram
120 GB Sata2 HDD
2MBit internet bağlantısı (Türkiye Hostcini Datacenter)
bu servere 300 anlık giriş olduğunda server otomatik olarak kaldırmıyordu ve apache yerine litespeed kullanmamı istediler. litespeed yükledik. Yüklemiş olduğumuz litespeed ise 600 anlık girişe kadar izin verdi daha sonra server yine yığılmalardan dolayı acılmadı.
aynı zamanda servere normal zamanlarda yüklenmeler cok fazla olmuyor ortalama 6000 bin tekil alıyorum günlük olarak. o zaman serverde sorun olmuyor. sınav soruları acıklandıgı zaman ise dediğim gibi 1000anlık girişi yaşıyorum. ve serverin kapanması istemiyorum.
sizce ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum.
Hostcini internet hizmetlerinden almış olduğum dedicated sunucu var.
Sunucu özellikleri
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+
2048 Mb DDR2 Ram
120 GB Sata2 HDD
2MBit internet bağlantısı (Türkiye Hostcini Datacenter)
bu servere 300 anlık giriş olduğunda server otomatik olarak kaldırmıyordu ve apache yerine litespeed kullanmamı istediler. litespeed yükledik. Yüklemiş olduğumuz litespeed ise 600 anlık girişe kadar izin verdi daha sonra server yine yığılmalardan dolayı acılmadı.
aynı zamanda servere normal zamanlarda yüklenmeler cok fazla olmuyor ortalama 6000 bin tekil alıyorum günlük olarak. o zaman serverde sorun olmuyor. sınav soruları acıklandıgı zaman ise dediğim gibi 1000anlık girişi yaşıyorum. ve serverin kapanması istemiyorum.
sizce ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum.