İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dedicated yönetimi hakkında bilgi???

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşlar,

yakında dedicated almak zorunda kalacağım. trafik ve cpu kullanımı nedenyle hostlardan şutlanıyoruz.

dedicated hakkında hiçbir bilgim yok. bir iki firmaya sordum. www.sis.com.tr uygun geldi.

yazışmalrımızda sis.com.tr işletim sistemi ve panel kurulumunun onlara ait olduğunu yazmış. öğrenmek istediğin dedicated ı olan arkadaşlar başka neler yapıyorlar makinaya extra ne programlar yada ayar yapmak gerekiyor. yazılı döküman veya URL bilen varsa, paylaşırsa sevinirim...

şimdiden teşekkürler...

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sport' Alıntı:
arkadaşlar,

yakında dedicated almak zorunda kalacağım. trafik ve cpu kullanımı nedenyle hostlardan şutlanıyoruz.

dedicated hakkında hiçbir bilgim yok. bir iki firmaya sordum. www.sis.com.tr uygun geldi.

yazışmalrımızda sis.com.tr işletim sistemi ve panel kurulumunun onlara ait olduğunu yazmış. öğrenmek istediğin dedicated ı olan arkadaşlar başka neler yapıyorlar makinaya extra ne programlar yada ayar yapmak gerekiyor. yazılı döküman veya URL bilen varsa, paylaşırsa sevinirim...

şimdiden teşekkürler...
msn e gel: [email protected]

T

TurkWeb

Misafir
Sport' Alıntı:
arkadaşlar,

şimdiden teşekkürler...

http://www.layeredtech.com/servers.php

TR den alma sana tavsiyem burasıdır.

Panel kurulumunuda yaparlar hemde ucuz. sis.com.tr hakkında bilgim yok ama sonuçta TR de dedicated satanlar hep başka yerden alıp üstüne para koyup size satıyorlar.

CemYilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bildiğim kadarı ile www.layeredtech.com self managed var yönetim kişiye ait peki bilmeyen birisi bu işin altından nasıl kalkacak yoksa layeredtech.com da full managed varmı...

Ve bu server kullanımının öğrenilebileceği bir türkçe kaynak varmı acaba herkez bunu doğuştan öğrenmiyor sonuçta

MadDriver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar hazır konu açılmışken
Virtual dedicated ne oluyor?
Self Managed Server ne oluyor?

Yani ben bir dedicated alacağım ve herşey kurulu olacak.
Nelere dikkat etmem lazım?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Virtual Dedicated - Bir adet fiziki makina uzerinde birden fazla paylasimli alt kok server kurulmasi, dolayisiyla CPU ve RAM'in baskalariyla paylasimi
Self Managed - reboot ettirmek disinda herseyi kendin yapacaksin, hersey kurulu gelir ama daha sonra teknik destek sadece network ve hardware icin verilir, apache calismiyor, site resolve etmiyor, firewall nasil restart edilir gibi sorularini soracak bir merci bulamassin.

orcunyucel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu arada eger server yonetimi hakkinda bilgin yoksa managed almani tavsiye ederim. Server yonetim konusunda da yavas yavas gelistikce self-managed alirsin daha az para verirsin.

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
TurkWeb' Alıntı:
http://www.layeredtech.com/servers.php

TR den alma sana tavsiyem burasıdır.

Panel kurulumunuda yaparlar hemde ucuz. sis.com.tr hakkında bilgim yok ama sonuçta TR de dedicated satanlar hep başka yerden alıp üstüne para koyup size satıyorlar.

tr'deki serverlar eğer firmalar ile anlaşmalıysa üzerine koyup satarlar.yoksa verdiğin linkteki fiyatlar türk x,türk y firmasının da satış fiyatıdır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.