İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Değişiyoruz,bekleyin!

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Farkındayım,uzun zamandır (benim için uzun zaman) yazı yazamıyorum oysaki sizlerle paylaşacağım çok şey var ama ne yapalım öğrenciyiz (!) Sınavlar vardı bu hafta hep,hangisine yetişeceğimi şaşırdım. Sınavlar zaten berbattı… Sınavların hepsi bitti diyemeyeceğim 2 tane sınav daha var!

Neyse biz boşverelim bu sınav işinide gelelim meseleye! (Bu aralar çok ünlem kullanıyorum sanırsam!) Eh 3-4 gündür yazı yazamıyorum,sitemi açtığımdan beride aynı temayı kullanıyorum,logo da aynı,yani hiçbir değişiklik yok oysa ben değişiklikleri seven bir insanım. Şu sınavlar bitsin kendime plan yapacağım hatta hazırladım planı;

• Site düzenlenecek
  • Hergün 2-3 yazı yazılacak
  • Arkadaşlarının ıvır zıvır işlerini yapacaksın.
  • Günde 2-3 saat kitap okuyacaksın (bıraksalar 24 saat okuyacağım ama nerdeee)
  • Test çözeceksin
  • Grafik ve kodlarla uğraşacaksın
  • Bu plana uyacaksın!

Bu planın genelini yaz tatilinde uygulayacağım yoksa okullar kapanana kadar bana rahat olmayacak!

Kısacası 1-2 haftaya kalmaz Nurcinozer.Com değişecek! Bekleyin bizi eh ona göre :)

Yazı: http://nurcinozer.com/degisim-bekle-bizi/

Not: Yazdığım yazıya dil çıkaran bir kız koydum,biliyorsunuz hayata karşı gıcık olmak için gülümsüyorum demiştim ilk yazımda işte gene gıcıklık olsun diye sınavlara dil çıkardım bu resmi koyarak :) -Sitemde görebilirsiniz.

WhiteRooT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun Nurçin Hanım :) Aynı sıkıntı bendede vardı bizim Hacettepe'de 2 vize 1 Final 2 haftaya bir sınav yapıyoruz yoğunda oluyor haliyle telefondan bile yazmayı düşünüyorum artık :)

Following diyelim o zaman :)

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Lise okuduğunuz zaman işiniz çok daha zorlaşacak.14 ders olacak ve hepsinden iyi alman gerekecek.Benimde 1 hafta sonra sınavlarım ard arda gelecek:(

cutter

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sitenin temasını değişirmeni tavsiye ediyorum kesinlikle sana ama renk olarak güzel bence kalmalı sbs sınavlarına hazırlanıyorsun galiba sana başarılar dilerim bir de öneri her zaman Antalya Anadolu Lisesi en büyük:D

menes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başarılar Nurçin, henüz 12 yaşında başlamış olman gayet güzel.

Küçük bir abi tavsiyesi : yorum alanında isim yerine Leblebi yazıp leblebi.com a link veren uyanıkların yorumlarını onaylama yoksa bir süre sonra o yorumlarla baş edemezsin, sadece backlink almak için yorum yazıyor onlar.

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
sitenin temasını değişirmeni tavsiye ediyorum kesinlikle sana ama renk olarak güzel bence kalmalı sbs sınavlarına hazırlanıyorsun galiba sana başarılar dilerim bir de öneri her zaman Antalya Anadolu Lisesi en büyük:D

Yok sbs bizde kalktı. Hergün yeni birşey yaptıklarından kimsenin haberi olmuyor artık :)

menes
önerinizi dikkate alacağım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.