sonunada kıza acıldım cıkıyoruz sadece o burda diye 12 ye kadar durdum
Pişman olmayacağın bir kararsızlık ama çocuk aşkı nasıl olur bilmem; PS3 oynamak gibi olabilir...sonunada kıza acıldım cıkıyoruz sadece o burda diye 12 ye kadar durdum hala dısardayim mobilden yaziyorum obu degil arklar gitmesin diye okadar para harcadım cola cips cekirdek abur cubur bilgi abi sen bilirsin aşk nasıl bışey
Düşündüğüm gibiymiş, 3 vakit sonra bu aşk da seni sarmayacak. Örnek peepYanlıs duşunuyorsun ps3 sarmıyo beni evde var :S
eif hayır ablasına geliyodu çok tatlı biriydi hemen kaptım misafir filan dinlemedim ve kızı nerdeyse 2 senedir takip ediyodum facedn eklidi beni mavi bi badi dusuk bel bi pantulon vardi baktım facesnde mavi bidili cocuk filan adımı cocuklara sormuş soy adımida bina kapı zilınden
Ekleme: bilgi abi eife yazdıgımi oku anlarsn tam 2 sene
Demek kundaktan beri takip ediyordun...eif hayır ablasına geliyodu çok tatlı biriydi hemen kaptım misafir filan dinlemedim ve kızı nerdeyse 2 senedir takip ediyodum facedn eklidi beni mavi bi badi dusuk bel bi pantulon vardi baktım facesnde mavi bidili cocuk filan adımı cocuklara sormuş soy adımida bina kapı zilınden
Ekleme: bilgi abi eife yazdıgımi oku anlarsn tam 2 sene