![]() |
![]() |
sonunada kıza acıldım cıkıyoruz sadece o burda diye 12 ye kadar durdum
Pişman olmayacağın bir kararsızlık ama çocuk aşkı nasıl olur bilmem; PS3 oynamak gibi olabilir...sonunada kıza acıldım cıkıyoruz sadece o burda diye 12 ye kadar durdum hala dısardayim mobilden yaziyorum obu degil arklar gitmesin diye okadar para harcadım cola cips cekirdek abur cubur bilgi abi sen bilirsin aşk nasıl bışey![]()
Düşündüğüm gibiymiş, 3 vakit sonra bu aşk da seni sarmayacak. Örnek peepYanlıs duşunuyorsun ps3 sarmıyo beni evde var :S![]()
eif hayır ablasına geliyodu çok tatlı biriydi hemen kaptım misafir filan dinlemedim ve kızı nerdeyse 2 senedir takip ediyodum facedn eklidi beni mavi bi badi dusuk bel bi pantulon vardi baktım facesnde mavi bidili cocuk filan adımı cocuklara sormuş soy adımida bina kapı zilınden
Ekleme: bilgi abi eife yazdıgımi oku anlarsn tam 2 sene
Demek kundaktan beri takip ediyordun...eif hayır ablasına geliyodu çok tatlı biriydi hemen kaptım misafir filan dinlemedim ve kızı nerdeyse 2 senedir takip ediyodum facedn eklidi beni mavi bi badi dusuk bel bi pantulon vardi baktım facesnde mavi bidili cocuk filan adımı cocuklara sormuş soy adımida bina kapı zilınden
Ekleme: bilgi abi eife yazdıgımi oku anlarsn tam 2 sene