İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dekupe İşleriniz Yapılır.

YavuzTR

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ağustos 2012
Mesajlar
40
Reaction score
0
Konum
Konya
Merhaba arkadaşlar,

Dekupe Nedir ?

Günümüzde market ve benzeri türde sitesi olan herkes ürünlerini en iyi bir biçimde tanıtmak için ürünlerin resimlerinide eklemek zorundadırlar.Fakat bu resimleri eklerken dikkat edecekleri bazı hususlar vardır.Bunlardan birisi de resimlerini ekledikleri ürünün kullanıcının gözünü yormayan sade ürünün bütün hatları belli olan arka tarafı beyaz veya transparen bir şekilde ayarlanmış özel düzenlenmiş resimler olmasıdır. İşte bu resimlerini düzenleme işine dekupe adı verilir.Günümüzde ajansların pahalıya yaptıkları dekupe işini biz sizin için en uygun ve cazip fiyatlarla hoşunuza fazlasıyla gidecek bir şekilde sunuyoruz.Kısaca Dekupe bir resmi düzenli bir biçimde kenarlarından kırparak montajlamaya veya arka plandan ayırmaya denir.

Resimlerin geri teslim zamanı ?


Dekupe edilecek resimlerin acelelik durumuna göre sizin vereceğiniz zaman diliminde size ulaştırabiliyoruz.Günlük 50 - 60 civarı dekupe işlemi yapılabilir.


Fiyat Aralıkları ?

Fiyatlarımız dekupe edilecek olan resmin zorluğuna göre değişmekle beraber bu özeliğine bağlı olarak resim başı 25 Kuruş - 2 Tl arası değişmektedir.

Ödeme Yolları ?

Ziraat Bankası, Misli
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst