• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

Deli OlucaM Ya Bu Nasıl Oluyodu ???

deeds

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
İstanbuL/KartaL
203 Aydır Üye
arkadaşal sabahtan beridir uğraşıyorum deli olucam resimde anlatmaya çalıştım sayfa şablonumu neydi böle bişyden yapıyoduk ama nasıl yapıyoduk bileniniz varsa çok makbule geçer
nasi.gif

SargeT

0
Yasakli Uye
Bilgiler
Reaction score
10
Şube
misstanbul
211 Aydır Üye
frame olayından bahsediyorsun sanırım. frontpage te hazır şablonları var onlardan faydalanabilirsin. yeni safya dediğnin zaman sağ da açılan kısa yol penceresinde hazır şablonlar var.

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Ordan
207 Aydır Üye
Frontpage de ekleye tıkla ordanda satır içi çerçeveye ya da alt+e+e yap.

Rûmî

0
Bilgiler
Reaction score
0
207 Aydır Üye
ama Frame artik yeni web 2.0 standart lar icin kullanilmiyor. Frame kullanmani genel olarak tavsiye etmem, bir cok sorunlar olabilir....

yoksa ben mi yanlis düsünüyorum?

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.