İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Deliste Toplist Problemleri çözen arkadas varmi ?

D

detayonline.com

Misafir
Deliste Toplist Problemleri çözen arkadas varmi ?
En buyuk problemi çok rahat heklenebiliyor. Aciklari kapatmayi bilen bi arkadas varsa cevap yazarsa sevinirim.

H

hitmp3tr_com

Misafir
öncelikle bu scripti kullanmanı hç tavsiye etmem

toplistte bildiğim bir açık var oda edit.asp den her üyenin bilgilerinin değiştirilebilmesi.

bunu çözmek için veri tabanında değiştirilebilen her bilgi için sütun eklemek ve kullanıcı değişikliği yaptığında bu sütunda tutmak ve admin panelindende bu değişikliği senin onaylaman. bunu yapan bir sürü kişi biliyorum ve bu şekilde delisteyi kullanıyolar hiç sorun yaşamadan.

ve şunuda eklemek istedim aynı zamanda html kodlarının işlememesi için formda önlem alınmalı. mesela < bu karakteri yasaklayabilirsin.

D

detayonline.com

Misafir
Çok tesekkürler. Fakat bu soylediklerini nasil yapacagimi acikcasi bilmiyorum. Su anda topliste 300 kisi kayitli. Bunu bir an önce halletmem lazim. Biraz daha acik yazarsan sevinirim. Bana [email protected] adresinden de ulasabilirsin.

Tesekkurler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.