gneral rep verecektim ama olmuyor neyse
Arkadaşlar, kimse paylaşımdan kaçınmıyor bakın burada konuşuyoruz kaç kişiyiz? Hepimiz birbirimizi biliyoruz değilmi? O halde ekstradan bir şey yapmaya gerekte yok, şimdi yapmamız gereken tek şey şudur.
Herkes sorunlarla karşılaşıyordur bu bağlamda karşılaştıkları sorunları birbirimize soralım, yada çözüm yolunu bulduğumuz şeyleri anlatalım.
Her sorulan soruya hemen yanıt beklemeyelim, zamana yayabilelim o zaman bu forum canlanacaktır.
Örnek verecek olursak ben arama motoru optimizasyonu konusunda ciddi sorularla karşılaşmıyorum forumda, isterimki hergün bir yada birkaç kişi bu konuda sorular sorsun.
Css konusunda sorular sorsun ama olmuyor. Peki soruyorum sizin hiçmi bu konuda probleminiz yok? Vardır, ama sormuyorsunuz yada daha açık konuşmak gerekirse kimse kimseye güvenmiyor. Güvenelim birbirimize ilk başta. Hemen her sözde bir savunma şekli almayalım, üstte söylediğim şeyler çok açık olmasına karşın hemen savunmaya geçiliyor mesela, bu çok üzücü.
Ben isterimki bu forumda herkes başarılı olsun, bunun için daha önce de istediğim şeyler vardı mesela 5 kişi toplanalım, bir otelde toplantı yapalım neler yapabiliriz bir beyin fırtınası yapalım. Hatta eğer Şile / Ağva kabul edilirse istanbul' da oteli ben ayarlayacağıma dair söz veriyorum.
Daha yaratıcı fikirler varsa alalım, burada daha önce yüzlerce kez istenen şeyleri istiyorsunuz söylemek istediğim bu. İnternet bile artık daha özgürlükçü dünya haline geldi, bunlar boşuna değil, web 2.0 kavramı bu yüzden tutuluyor bu kadar.
Bizim yapabileceğimiz tek şey söylediğim gibi içinizden ne soru geçiyorsa sorun, sizler sorunki foruma girenlerde sorsun.