W
web_master
Misafir
merhaba arkadaşlar bir süredir bu forumu dışardan takip etmekteyim düşündüm taşındı gerçektende para kazanmak mümkünmü diye kendime sordum ve denemeye deger taş atıp kolummu yorulacak diye düşündüm ve bu işi bir süre denemeye kara verdim ve ne yapabilirim diye düşünürken aklıma güzel bir fikir geldi ve şu andan itibariyle bu fikri hayata geçirmek istiyorum bunun içinde sizin yardımınıza ihtiyacım var yanlış anlaşılma olmasın diye bir açıklama yapmak istiyorum sizden alt üyem felan yada gelin şuraya üye olun vb bunun gibi şeyler söylemeye niyetim yok bu projeyi kendim test ettiktensonra eger elime para gecerse burdan açıklama yapacagım bunun için bir aya ihtiyacım var gelelim sizden istedigim yardıma bu projeyle tahminen eger aylık 200,300 dolar kazanmayı hedefliyorum
bu parayı lütven çok görmeyin gerçektende şimdiye kadar denenmemiş birşey yapacagım ve kesinlikle bu iştamamen dürüst yani hilesiz
şimdi sizden
bir adet popupa tıklamaya ödeme yapanpara adıgınız ve almaya devam ettiginiz
bir adet üyelige yani benim yaptıgım üye başına para veren sponsor
hepsi bukadar burdan projemi açıklamam tamamen size bağlı neden eger verdiginiz sponsorlar para ödemesi yapmassa bu işin hiç bir anlamı kalmaz şimdi bazı arkadaşlar burda açıklama niye yapmıyorsun diye bilirler arkadaşlar benim cebime para girmeden burda insanları yönlendirmek istemiyorum
eger olmassa olmadı arkadaşlar kusura bakmayın derim elimi eteğimi bu işlerden çekerim
ÇOK ÖNEMLİ: evet arkadaşlar bu kısım çok önemli verdiginiz sponsorların türkiye ödeme yapıyor olmaları ve şu anda ödemeye devam ediyor olmaları ve bu sponsorlardan sizin para kazanmış olmanız ve kazanmaya devam ediyor olmanız önemle duyrulur lütven bilgileri anlaşılır bir şekilde yazarsanız bu hem zamandan tasaruf olur hemde bu sponsorların gercekten para ödedikleri kısa sürede ispatlarız teşekür ederim.
bu parayı lütven çok görmeyin gerçektende şimdiye kadar denenmemiş birşey yapacagım ve kesinlikle bu iştamamen dürüst yani hilesiz
şimdi sizden
bir adet popupa tıklamaya ödeme yapanpara adıgınız ve almaya devam ettiginiz
bir adet üyelige yani benim yaptıgım üye başına para veren sponsor
hepsi bukadar burdan projemi açıklamam tamamen size bağlı neden eger verdiginiz sponsorlar para ödemesi yapmassa bu işin hiç bir anlamı kalmaz şimdi bazı arkadaşlar burda açıklama niye yapmıyorsun diye bilirler arkadaşlar benim cebime para girmeden burda insanları yönlendirmek istemiyorum
eger olmassa olmadı arkadaşlar kusura bakmayın derim elimi eteğimi bu işlerden çekerim
ÇOK ÖNEMLİ: evet arkadaşlar bu kısım çok önemli verdiginiz sponsorların türkiye ödeme yapıyor olmaları ve şu anda ödemeye devam ediyor olmaları ve bu sponsorlardan sizin para kazanmış olmanız ve kazanmaya devam ediyor olmanız önemle duyrulur lütven bilgileri anlaşılır bir şekilde yazarsanız bu hem zamandan tasaruf olur hemde bu sponsorların gercekten para ödedikleri kısa sürede ispatlarız teşekür ederim.