İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Denileni Yap $0.1 kazan

baY_SnaKe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.denileniyap.com/p/c25ha2VlNjUwQGhvdG1haWwuY29t

Yukarıdaki siteye üye olup. Bir görevde denileni yaptıktan sonra bana, kayıt olduğunuz mail adresini ve paypal adresinizi yollayın, ben onayladıktan sonra $0.1 yollayacağım.

NOT: İşlerim olduğu için mesajlarınıza geç cevap verebilirim.

NOT 2: Eğer istenilen görevde bir siteye üye olmanız istenirse, o siteye daha önceden üye iseniz tekrar üye olmanıza gerek yok.

baY_SnaKe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlk mesaj değiştirildi.

Mesajın içeriği değiştirildi. Konu güncel...

baY_SnaKe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Projenin kurucusu ve yöneticisiyim. Denileni Yap! Ödülü Kap! sistemi hakkında daha fazla bilgiyi iyinet forumlarında daha önce açtığım aşağıdaki konuyu ziyaret ederek alabilirsiniz.

http://forum.iyinet.com/yeni-site-tanitimlari/144205-denileni-yap-odulu-kap.html

Saygılarımla,
.::Rio::.

Hocam şartları okudum ve böyle üye toplamanın herhangi bir sıkıntı doğurduğunu felan göremedim. Bir de size sorayım herhangi bir sorun olur mu?

baY_SnaKe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yarın akşama kadar online olamayacağım. Üyeliklerinizi gelince onaylarım.

Arkadaşlar önceden 20 TL ve 7 TL değerinde ödüller kapmıştım. Az önce de 30 TL nakit para kazandım. Site harika, herkesin ödülleri kapmak için çabalamasını isterim. Üstelik benim referansımla üye olursanız size $0.1 veriyorum.

22w1z.png

Konu güncel...

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben üye oldum güzel siteymiş birazdanda bişey yapıp paypal adresimi atıcam baysnake

Ekleme: geregini yaptım :)

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Refsiz link konuya eklerseniz daha sağlıklı olacaktır. Tabii konudaki ref linkse.

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet ödemem alındı iyi çalışmalar

aykupetto

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şartlar uygun olduğunda bana da pm atabilirseniz sevinirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5