Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AVRUPA DA yardım toplamak için orda Türkiye deki bir şirket, organizasyon vs. ile alakanız olmamalı, bağımsız olmamanız gerekmektedir. Buna uygun olarak da orada da Ayrı bir dernek kurulmuştur. Ama hernekadar bizim alakamız yok dense de bunlar aynı kuruluşlar. Kanal 7, Kanal 7 avrupa deniz feneri derneği, deniz feneri ev, bunların hepsi aynı dır.
Sözüm ona yardım derneğinin kimlere (Kanal7) yardım ettiği açık bir şekilde ortaya çıkmıştır.
iletiler bravo , bravo bravo , yalancının mumu yatsıya kadar yanar , çocuk kandırıyorlar sanki, yüce Türk milleti biliyor , 19 mayıs 1919 dan bu yana, kimlerin Türk ve Türkiye Cumhuriyeti ni sevmediğini , ellerine geçen her fırsatta kendilerini acındıranları , demokrasiyi sadece kendine var sananları biliyor..
Deniz Feneri Derneği'nin içerisinde bulunduk bir kaç ay. Ben güveniyorum kendilerine. Siyasetten ve yolsuzluktan uzak durmak için ellerinden geleni yapıyorlar.