Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende istanbul pendik merkezdeyim. Burada sallandı diyor tv ler . fakat hissedilmedi. Hissedenler varmış. Az önce tv den duydum. Umarım bir hasar yoktur.
Büyük geçmiş olsun sizede hocam. Umarım tekrarı hiç bir yerde yaşanmaz. Beni en çok korkutan doğal afet deprem nedense. Evin ışıkları birkaç gündür gidip geliyordu geçenlerde sabah 6 gibi iyinette dolanırken yine hafif salladı yine televizyonlardan falan duymuştuk bir şekilde. Korkmuyor değilim hani dürüst olmak gerekirse.
Açıkcası daha önce sakarya depremini yaşadığım için bu sefer fazla korkmadım, tek korktuğum şey televizyonlarda önce istanbul merkez üssü dediklerinde oldu aklıma direk gelen şey "Burası böyleyse istanbul kimbilir nasıldır"..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.