İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dergimizde Yazar Olun..!

barisbozkurt34

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Nisan 2013
Mesajlar
74
Reaction score
0
Konum
istanbul
yazar-dergi.jpg


Merhaba yine bir yenilik ile karşınızdayız. barisbozkurt.com.tr yeni dönem yeniliklerini sizler için sürdürmeye devam ediyor. Her geçen gün ne kadar yazılı medya, evraklar dijitaleşse de, hala yazılı basını eli ile tutarak okumak isteyenler var aramızda, Bir nevi benimde elimle tutup somut bir şekilde isteklerimi okumam daha hoşuma gidiyor. Diğer türlü hala bir alışmışlığın dışında eskiye dönük nostaljik bir ruh hali mevcut içimde. İşte kendini böyle hissedenler için barisbozkurt.com.tr aylık olarak yayınlanacak dergisini çıkarmaya hazırlanıyor. Bunun için profesyonel iği benimsemiş amatör ruhlu yazarlar arıyoruz. Dergi içeriği ve kullanım şekli olarak şöyle bir kaç şey anlatabiliriz. Her ay başı yayınlanacak olan dergimize sitemizden abone olan kişilere kargo ile ücretsiz gönderilecektir. Belli açılışlarda, müzik marketlerde ve dergi, gazete, bayiilerinde verilecektir. her ay konu bazlı olarak yayınlanacak olan dergimiz kesinlikle ücretsizdir. Sitemizde yayınlanan yazarlarımızın makalelerini dergiye aktaracağız. Bu dergimizde ki amacımız sadece dijital olarak değil, yazılı olarak da tüm topluma ulaşmak ve bazı sosyal sorumluluk reklamları yayınlayarak bir tutam faydamızın olmasını düşünüyoruz. Dergimizin içeriği herkese sürpriz olsun anlatmayacağız. Sitemiz ve dergimiz için başvuru yapacak arkadaşlar bize [email protected] adresimizden mail atarak veya İLETİŞİM sayfamızdan ulaşabilirler.
Başvuru yapacak arkadaşlarımızın isim soy isim mail adresi ve kendi yazdığı bir makale ile başvuru yapmaları önemle rica olunur.

yazar dergi Dergimizde Yazar Olun..!
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst