İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Detayservers Rezaleti!

raskors

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Detayservers . com HARUN GÖL'den 8gb ramli vps aldım ancak ne performans nede uptime yok!. Sunucular devamlı kapanıyor hep problem. Gün içerisinde siteler toplam 2-3 saat açık kalabiliyor. Soruna yönelik destek talebi gönderiyorum her talebimde sorun yok, sunucunuz çok işlem yapmış ondan donmuş diyorlar. Tabiiki doğru değil, sunucuda 4-5 tane web sitem var. Sitelerim 80 anlık ziyaretciyi göremeden kapanıp gidiyor. sadece benim sunucum kapansa hak vericem ancak tüm sistemleri kapanıyor. Sunucuları ping almıyor ulaşılamıyor. Tüm müşterilerinde aynı sıkıntı var. 3 ay öde 5 ay kullan diye bir kampanya yapmışlar insanların paralarını bir anda toplayıp hizmet vermiyorlar. Verdikleri hizmet sıfır perişan oldum. Ödeme iadeside yapmıyorlar. Sorunu bir tek ben yaşıyormuyum gibi konuşmalar oluyor halbuki tüm sistemlerinde problem var ana makinaya kaldıramayacağı kadar fazla VPS açınca CPU deliriyor ve tüm sistemleri etkiliyor wmware kapanıyor v.s

ticket log ları :http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/181977-detayservers-rezaleti.html#post1166126

Bukadarmı olur arkadaş ya. Sorunu güya çözüyorlardı...

30-31 ekim 2011 tarihinde yine tüm sistemleri gitti bir allahın kuluda online olup bilgi vermiyor cebinide acmıyor. Ne yedeğimi alabiliyorum birşeyimi yazık be!

Şikayetleri diz boyu işte buyurun

Harun beyefendiden aldığımız Amerika lokasyonlu deicated server'ın 30 gün dolmadan devre dışı kalması ve Amerika'ya ulaştığımızda bu dolandırıcı ile sorunları nedeniyle kapattıklarına dair bilgi alınca kendisine yazdığım ticket:

Harun GÖL,

Internet alemindeki ve bu sektördeki ünün açısından bir google araması yapmadan senle alışverişe girdiğimiz için bu yaptığın bize müstehak. Kimsenin yaptığı işi küçümsemiyorum ama sana baştan bizim bir oyun ya da forum sitesi olmadığımızı yasıtmıştık, ciddi bir iş yapıyoruz. Şu yaptığın rezillik bana 3.000 Euro'ya maloldu. O da bir tarafa ekibimden 2 kişi her an işsiz kalabilirdi. Hasbelkader reseller'ı olduğun Amerika'daki güzel ve profesyonel insanlara ulaşabildik de sorunumuz çözüldü. Yoksa bu sabaha dedicated server'ımız kapalı, bütün veritabanımız bilemdiğimiz, ulaşamadığımız birilerinin elinde, müşterilerimizle birbirimize girmiş olarak başlayacaktık.

Bizden "yeni bir kampanya var, 12 ay ödein 14 ay kullanın" diye para tırtıklamak için aradığında zaten anlamıştım, "bu adamın mali durumu kötü, bizden 1000 Euro alacak, sonra Amerika'ya bunu öder mi ödemez mi bilmem" diye reddettik seni, yoksa cebimizde 1200 Euro vardı Allah'a şükür. Yani bizi kandıramadın ama yine de mağdur ettin.

Şimdi ne yapacaksın. Benim bu yazdıklarım için de hosting forumlarına takma isimlerle girip "ya saldırı altındaymışsınız, geçmiş olsun, ah Harun'um, sana bunu nasıl yaparlar" mı yazacaksın.

Gerçi umurunda mı, insanların işi gücü ne olmuş, arada mı kalmışlar, teknolojiden anlamayan patronlarına ve müşterilerine laf mı anlatamıyorlar, sen paraları al, ödemeleri yapma, datacenter servisi kapatsın. Bize uzun süre "biz bir şey yapamayız, reseller'ın bizi araması lazım" dediler Amerika'dan, nasıl yalvardım ben biliyorum.

Hayır yerimde İngilizce'si olmayan, Amerika'daki firmayı tespit edemeyen, ya da tespit etse bile o an kredi kartında limit olmayan (insanlık hali) birti olsa perişandı.

Tek kelime: Allah belanı versin (ki vermiş zaten, öyle görünüyor)

Ekleme: Harun beyefendiden aldığımız Amerika lokasyonlu deicated server'ın 30 gün dolmadan devre dışı kalması ve Amerika'ya ulaştığımızda bu dolandırıcı ile sorunları nedeniyle kapattıklarına dair bilgi alınca kendisine yazdığım ticket:

Harun GÖL,

Internet alemindeki ve bu sektördeki ünün açısından bir google araması yapmadan senle alışverişe girdiğimiz için bu yaptığın bize müstehak. Kimsenin yaptığı işi küçümsemiyorum ama sana baştan bizim bir oyun ya da forum sitesi olmadığımızı yasıtmıştık, ciddi bir iş yapıyoruz. Şu yaptığın rezillik bana 3.000 Euro'ya maloldu. O da bir tarafa ekibimden 2 kişi her an işsiz kalabilirdi. Hasbelkader reseller'ı olduğun Amerika'daki güzel ve profesyonel insanlara ulaşabildik de sorunumuz çözüldü. Yoksa bu sabaha dedicated server'ımız kapalı, bütün veritabanımız bilemdiğimiz, ulaşamadığımız birilerinin elinde, müşterilerimizle birbirimize girmiş olarak başlayacaktık.

Bizden "yeni bir kampanya var, 12 ay ödein 14 ay kullanın" diye para tırtıklamak için aradığında zaten anlamıştım, "bu adamın mali durumu kötü, bizden 1000 Euro alacak, sonra Amerika'ya bunu öder mi ödemez mi bilmem" diye reddettik seni, yoksa cebimizde 1200 Euro vardı Allah'a şükür. Yani bizi kandıramadın ama yine de mağdur ettin.

Şimdi ne yapacaksın. Benim bu yazdıklarım için de hosting forumlarına takma isimlerle girip "ya saldırı altındaymışsınız, geçmiş olsun, ah Harun'um, sana bunu nasıl yaparlar" mı yazacaksın.

Gerçi umurunda mı, insanların işi gücü ne olmuş, arada mı kalmışlar, teknolojiden anlamayan patronlarına ve müşterilerine laf mı anlatamıyorlar, sen paraları al, ödemeleri yapma, datacenter servisi kapatsın. Bize uzun süre "biz bir şey yapamayız, reseller'ın bizi araması lazım" dediler Amerika'dan, nasıl yalvardım ben biliyorum.

Hayır yerimde İngilizce'si olmayan, Amerika'daki firmayı tespit edemeyen, ya da tespit etse bile o an kredi kartında limit olmayan (insanlık hali) birti olsa perişandı.

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
21
Maddi ve manevi zararlarınızda Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe ile başvurabilirsiniz.

raskors

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Maddi ve manevi zararlarınızda Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe ile başvurabilirsiniz.

Hm, Mantıklı geldi gereğinin yapılmasını talep edicem inşallah yardımcı olurlar. Tüm kanıtlarıyla konuşmalar mevcut. Delilleride gösterebilirim.

Dava açacağım dememe rağmen Yanıt ;

Detayservers- Harun2:
hayır yok bitti çünkü en az sizin gibi 2-3 kişi bunu söyluyorlar daha açanlarda merak etme hiç birşey elde edemiyorlar çünkü müşteri sözleşmesini okumadan yapılan her iş sizin başınızı ağrıtır.

Kullanıcı sözleşmesini kendine göre yontmuş vay haline

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
şirketin hosting özellikleriyle ilgili problemleriniz var ise, direk kendileri ile görüşmelisiniz, alınan hizmetin sürekli kesintiye uğraması durumunda tüketici hakları mahkemesine başvurabilirsiniz

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Depresan'a ek olarak konuya kanıtlarınızı ekleyiniz. Bu şekilde iftiradan öteye geçmez maalesef. Kanıtları eklemediğiniz takdirde konu silinecektir.

raskors

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Depresan'a ek olarak konuya kanıtlarınızı ekleyiniz. Bu şekilde iftiradan öteye geçmez maalesef. Kanıtları eklemediğiniz takdirde konu silinecektir.

merhaba,

Nasıl bir delil istiyorsunuz ?

Elimdeki deliller : ticket mesajları ve msn yazışmalarıdır. Yeterli olacaksa onları koyabilirim. Detayservers müşterilerinden aynı şikayetleri okuyabilirsiniz. Sorunlu müşterileri görmek isterseniz forumunuza davet edebilirim. Gerekirse size ssh root login bilgilerimi dahi verebilirim. Hah doğruya detayservers bana login bilgilerimide vermemişti. İlk vpsi kiraladığımda TR lokasyondan almıştım ancak problemler ilk günde olunca ingilteredeki lokasyona geçirdiler daha sonra ingilterede saldırı almaya başlamış kapandı ve tekrar TR lokasyonda yeni makına kurmuşlar oraya geçirdiler yine saldırı aldı derken 3 kere taşıma yaptılar bilgilerimide vermediler. Elimdeki bilgiler sadece cpanel bilgileri.

Diğer forumlarda aldığı - Trade'leri sildiriyor.
iyinet.com gibi ünlenmiş diğer forumlarda müşterileri tarafından verilen -TRADE'leri sildiriyor. Böylece devamlı pozitif trade bıraktırıyor. Pozitif tradeleri gören kişiler bu tuzağa düşüyor ve olay buralara kadar geliyor. Yakında bu tür şikayetleri forumlarda sık sık göreceğinizi düşünüyorum. (Sizlerde diğer forumlardaki gibi bu tarz konuları ört bas etmeye çalışarak silerseniz daha çok kişinin canı yanacaktır)

100GB HDD'Li vps'de 1,5gb alan kullanıyorum full yedek almaya calıştım Cpanel hatası : Harddisk'te yer yok! (tabi ingilizce bir hataydı). Ortalama 96-97 GB boş alan olması gerekirken nedense öyle bir hata verdi. Artık haddiski kaç gb verdilerse sisteme giremediğim için göremiyorum tabi.

Sistemlerine rakip firmalar tarafından DDOS veya botnet ne diyorsanız artık o tarzda saldırı geldiği için sistemleri down oluyormuş. Aynı datacenterla calışan bir çok hosting firmasına birşey olmazken detayservers'amı oluyor ? peki saldırı oluyorsa bizim suçumuz nedir ? neden biz etkileniyor gerekli güvenlik sistemlerini kurarak hizmet versinler yada böyle hizmet vereceklerse vermesinler herkes perişan durumda. Firewalları yok diye ceremesini ben mi çekmek zorundayım...

şirketin hosting özellikleriyle ilgili problemleriniz var ise, direk kendileri ile görüşmelisiniz, alınan hizmetin sürekli kesintiye uğraması durumunda tüketici hakları mahkemesine başvurabilirsiniz

@Depresan, ilgine teşekkürler. Bu konuyu kendileriyle 13 gündür görüşüyorum. Zaten 15 gündür aşağı yukarı kendileriyle calışıyorum. 15 günün 13 günü hep problemle geçti. Devamlı verdikleri cevap sunucularımız 10GBİT ddos saldırısı alıyor o nedenle hattımız kitleniyor restart attık birazdan düzelir diyorlar. Sistemleri bir gidiyor 4-10 saat gelmiyor. Örn dün akşam 22:00 da sunucuları kapandı ertesi gün 17:00 civarında geldi. Tüm gateway aralığındaki ipleri pingledim ancak timeout. Bana verdikleri vpsde sadece problem yok sistem geneli bozuk. Bir çok şikayet konusu bulabilirsiniz. Geriye dönük baktığınızda google'da aratın zaten bu arkadaş irc işleride yapıyormuş bir kaç kişiyi böyle üçkağıda getirmiş sanırım tam olayın aslını bilmiyorum ama google size iyi özetleyecektir. Google aramanız : Harun GÖL shell gibi birşeyler olarak aratın çıkıyor

Dava konusuna gelince ; Harun beye laf arasında bu durum düzelmezse şayet sizi dava edeceğim dedim. Verdiği cevap hiç birşey yapamazsınız daha öncede 3-5 kişi sizin gibi dava açtı elleri boş döndü dedi. Buradanda anlaşıldığı gibi sorunlar daha öncede devam ediyormuş bir çok kişiyle mahkemelik olmuş. Harun GÖL rusyada yaşıyorum diyor ancak ip adresi hiçte rusyayı göstermiyor. Nedense kendini gizleme gereği duyuyor. Keyfine göre cep telefonunu açıyor açmıyor. Problem yaşadığınızda telefonunu aradığınızda cevap alamıyorsunuz aynı şekilde ticketlara, msn mesajlarına ve sms gibi mesajlarada cevap vermiyor. Verdiği hizmet tamamen keyfikeder bir hizmet. Soruların ve telefonların yanıtsız kalması problemlerin büyümüş ve uzayacağını gösteriyor. Herhangi bir problemle ilgili konu açıldığında ise konuyu saptırıyor yada problem sizdeymiş gibi davranıyor. Tam anlamıyla kelime oyunu ve laf cambazlığı yapıyor.

Not : 24 ekim 2011 tarihinde elimdeki logları ekleyeceğim.

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayınız. Forumda yeni olduğum için kategoriyi bulamadım. Konunun en uygun yere taşınmasını rica ederim.

Teşekkürler

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Harun GÖL rusyada yaşıyorum diyor ancak ip adresi hiçte rusyayı göstermiyor. Nedense kendini gizleme gereği duyuyor.

Kendisinin yurtdışında yaşadığını biliyorum ama hangi ülkede bilmiyorum çünkü beni önümüzdeki ay bir kaç gün için araç kiralama hizmeti için aramıştı ve yurtdışında yaşadığını geldiğinde hizmet almak istediğini belirtmişti ve 45 dk kadar konuştuk.

Normalde kendisini tanımam ama rumuzundan çıkarttım.

raskors

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 01:42
Hizmetlerim kısmında vps gözükmemeye başladı bir problem oluştu sanırım kontrol ediyormusunuz acaba siteler şuanda down durumda.

Harun GÖL
Yetkili 02/10/2011 02:04
Merhabalar kontrol ediyorum.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.
DetayServers İnternet Hizmetleri.
7 x 24 İletişim ve Destek hattı: 0212 624 49 79 - 0506 348 68 46

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 02:55
Virtual Server Control
Status: Offline

Calışma sonrası böyle yazıyor.

Harun GÖL
Yetkili 02/10/2011 03:01
Merhablar 10 dakikaya kadar online yazar timur bey VPS sunucuları startlanıyor.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 03:04
Şuanda siteler aktif ancak ssh'agiriş yapamıyorum.

Bu arada ingiltere'den bir vps kurun isterseniz hazır olsun bir an önce taşıma yapalım lütfen

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 03:07
SSH'a girdim ancak 1 dakikayı geçti halen login olamadım.

Load avarge cok yüksek durumda.

Harun GÖL
Yetkili 02/10/2011 03:09
Merhablar şu anda VPS sunucuları startlanıyor birazdan normale binecektir.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 03:13
Anladım, İngiltere'ye aktaracağız değil mi?

Harun GÖL
Yetkili 02/10/2011 03:15
Yarın gün içerisinde aktarılacak.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 03:17
Tamam teşekkürler,

Yurtdışındaki vps'e lütfen ioncube kurulumuda yapınız.

teşekkürler yarın görüşmek üzere.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 05:07
İyi geceler,

Bknz: ssh'a giriş yapmayı deniyorum ancak hiç bir şekilde login ekranı gelmiyor. server load avarage'i çok yüksek. Port 8787 kullanıyorum.

Girmeyi deneyin lütfen

Harun GÖL
Yetkili 02/10/2011 13:36

Merhabalar şu anda öncelikle bir kere sunucuda bir sorun oldu diye oda size denk geldi diye hakkımızda şikayet konusu açmanız bizi gerçektende üzmüş durumda.

http://www.r10.net/hosting-sikayetleri/1028679-detayservers-kullanicilari.html#post1067155396

Dün gece gelen saldırıdan etkilenen makine tabikide bütün VPS sunucularını kilitlemiş durumda.Aynı saat içerisinde müdahale edip sorunu düzelttik ama ben sizin bu konuyu açmanızdan iyi niyetinizden yana kötü amaç olarak kullanıcı olduğunuzu düşünmeye başladım.

Sizle telefonda o kadar konuştuk ve siz halen hakkımızda konu açıyorsunuz orada simdi ben size yazacaklarımı iyi okuyunuz ve lütfen o konuyuda sildiriniz.

;Sizin deneyerek almış olduğunuz VPS sunucusu windows olup Upload - Download VPS sunucusudur.
Dün gece yaşanan sorun makinemiz üzerinde 1 gbite yakın bir aldırı gelmesidir ve erişimin bu yüzden kesilmiş olmasıdır.
Sizde hemen durumu yaygaraya verip sanki R10.Net üzerinde devamlı ve sadece yazı yazmak size birşey kazandırmak özelliklede Hosting şikayetleri bölümüne açmış olduğunuz bu konu bizi karalar.

Neden sitelerinizde şu anda sorun yok ? Neden herşey takır takır çalışıyor ? lütfen eğerk ibir sorununuz varsa öncelikle buraya yazınız sizinle telefonda konuşmama rağmen ve size yapacağımı söylememe rağmen bu kusura bakmayınız ama bu sizin iyi niyetli olduğunuzu kanıtlamıyor bize.
Dün telefondada dediğim gibi gün içerisinde İngiltere lokasyona tşaınacaktır VPS sunucunuz.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 14:48
R10'daki konu şikayet maksatıyla açılmadı. Diğer kullanıcılara ulaşarak, aynı sorunu yaşayıp yaşamadıklarını öğrenebilmek adına açılmıştır. Şikayet olarak algılamanıza üzüldüm.

o halde upload download sunuculara taşımamız mümkünmüdür?

teşekkürler

Harun GÖL
Yetkili 02/10/2011 14:58
Merhabalar müşterilerimiz gecenin bir yarısında kapandıklarından emin olun bir kaç kişi haricinde haberleri yoktur bilgilendirme maili attık ve haberleri oldu.
Upload downlaod sunucularında site barındırılmaz Hakkı bey.
Şimdi rica etsem açtığınız konuyu sildirirmisiniz ?
Birde lütfen yazdıklarımı tamamıyla okuyunuz load every mantıgıyla 40 dakiak byunca bir sunucu ssh erişimi sağlanmaz diye bir olay yoktur.
Saldırı gelmesi bu sonuca sebep olmuştur.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 15:01
Merhaba,

Bazı sitelerimi yurt dışına taşıdım. Sizden ricağım en rahat edebileceğim lokasyon ve sunucu hangisinde ise lütfen gün içerisinde en hızlı olabilecek şekilde vps'i transfer ediniz. haberleşmek üzere teşekkürler.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 15:02
Saldırı'dan önce ve gece saat 05:00 sularında tekrar ssh a giriş yaptığımda aynı problemi yaşıyordum. Dediğim gibi yurt dışı daha mantıklı geliyor gibi transfer için bekliyorum teşekkürler.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 15:04
r10'daki konuyu sildirmek üzere report ettim.
Dün gece saat 5 gibi vps'e yedeklerimi çekmeye calıştım ancak inanın download ederken 3-4 dakika cihaz belli aralıklarla dondu.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 00:53
109.73.71.177

İP adresli VPS Linux sunucuma root ile şifre girişi yapamıyorum.
acces denied hatası veriyor. Consol password'dan şifreyi değiştirdim halen giremiyorum. Şifremi xxx yaparak sorunu kontrol edebilirmisiniz teşekkürler.

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 01:35
Merhabalar sunucunuz su anda gayt iyi durumda hakkı bey.
ssh giriş portunuz: 8787

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 01:44
evet Giriş yapmayı denediğimde acces denied diyor giremiyor.

Login olabildinizmi?

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 01:46
SS gönderiyorum

ssh.JPG

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 01:46
putty üzerinde 22 yazan yere 8787 yazın ssh portunuz 8787 Hakkı bey.
Evet şu anda rahatlıkla girebiliyorum.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 01:49
evet PORT 8787 olarak giriyorum ekran geliyor ancak bakın SS gönderdim.

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 01:58
Merhabalr şifrenizi sıfırladım hakkı bey.
Yeni şifreniz: xx33268 (şifreyi editledim)

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:01
Deniyeyim haber vericem çok mersi

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 02:03
Rica edeirm.
Bu arada 3 ay öde 5 ay kullan kampanyamızdan yararlanmak isterseniz hakkı bey halen geçerlidir sizin için.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:04
Şuanda girdi. Buarada VPS panel calışmıyor galiba. Reboot'a bastım restart etmedi onuda kontrol edebilirmisiniz tşk

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 02:11
Panellerle ilgil isu anda sıkıntı var hakkı bey.
Yarın hatırlatırsanızda onu halledelim.

Bu arada dediğim gibi 3 ay öde 5 ay kullan kampanyamız geçerlidir katılmak istersneiz.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:11
SSH'dan reboot ettim ancak kapandımı ne oldu açılamadı hala bir kontrol ederseniz sevinirim. Aksiliklerde beni buluyor galiba teşekkürler.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:12
Harun GÖL
Rica edeirm.
Bu arada 3 ay öde 5 ay kullan kampanyamızdan yararlanmak isterseniz hakkı bey halen geçerlidir sizin için;

Çok teşekkürler halledicem onu nekadar göndermem gerekiyor?

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 02:24
3 aylık yatırmanız gerkeiyor ilk ay yatırdınız 2 aylık daha yatırırsanız bu kampanyadan yararlanabilirsiiz.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:27
Anladım evet 2 aylık daha ödemeyle hallederiz,

VPS açılmadı halen yaklaşık 15 dakikayı geçti

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 02:29

Şu anda aktif konumda Hakkı bey.
Evet 2 aylık dha öderseniz yararlanabilirsiniz.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:31
Evet, Neden bukadar geç reboot oluyor acaba aşa yukarı 15-20 dk sürdü.

Pazartesi halletmeye çalışacağım (yarın ev taşıma işlerim var onedenle)

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 02:38
Anladim hakki hocam.
gec gelmesinn sebebi panellerin agir islem yapmasi.
Su anda geyet iyi.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:49
Anladım, Teşekkürler ;)

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 03:05
Rica ederim

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 13/10/2011 15:02
Merhabalar,

VPS sunucusuna bağlantı yapılamıyor ve web sitelerim down durumda bilgi verebilirmisiniz teşekkürler, iyi çalışmalar

Atakan Baştürk
Yetkili 13/10/2011 15:11
Merhabalr VPS sunucunuz su anda restart attım Hakkı bey.
Ara ara saldırı geliyor bilginize.Ayrıcada bu 3 ay öde 5 ay kullan kampanyasından yararlanmak istiyorsanız buğün içerisinde en geç yarın içerisinde 2 aylık daha ödeme yapmanız gerekmektedir.

Atakan Baştürk
DetayServers Destek Servisi

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 13/10/2011 15:16
Tamam Misli hesabınızı yada paypal adresinizi rica edeyim.

Atakan Baştürk
Yetkili 13/10/2011 15:24
Merhabalar misli.com bilgilerimiz.

Üye No : 32647364
Sn. HARUN GÖL
misli.com

Atakan Baştürk

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 13/10/2011 22:09
Tamam, Teşekkürler gönderince bilgi vereceğim.

Harun GÖL
Yetkili 13/10/2011 22:13
Rica ederiz hakkı bey bugğun içerisinde sizden ödeme bekliyoruz.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 16/10/2011 21:31
merhaba,

Siteler dün geceden beri çok ağırlaştı. İşlemleri çok ağır yapıyor neredeyse yapamıyor. Genel bir problem mi var ? teşekkürler

örn : www.Acunn.Com - AcunMedya - ACUNN - Yetenek Sizsiniz Türkiye | Acunfirarda.com

Harun GÖL
Yetkili 17/10/2011 03:45
EMrhbalar genel bir problem vardı giderildi.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 17/10/2011 19:03
Merhaba,

Memnuniyetsizliğimi bildirmek isterim.

İngiltere lokasyonundaki vps'im çok kasıyor sorun bir türlü giderilemiyor. Alt yapınızla yada başka bir nedenle bu problemler kaynaklanıyor olabilir ancak bu sorunun düzeltildi denilerek hiç durmadan aynı aksıkla devam etmesi can sıkıcı olmaya başlıyor. Sorunun giderileceğine veya giderilemeyeceğine dair tam net bir bilgi verebilirseniz ona göre işlem yapmak istiyorum teşekkürler.

Harun GÖL
Yetkili 17/10/2011 21:20
Merhabalr su anda herhangi bir sorun bulunmamaktadır hakkı bey sunucumuzda veya bulundugumuz datacenter yapısında.
VPS sunucu bilgilerinizin bilgilerini yazarsanız kontrol edelim.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 18/10/2011 01:25
Merhaba,

Sitelerim günün yarısı neredeyse kapalı kalıyor, şimdi olduğu gibi.
www.Acunn.Com - AcunMedya - ACUNN - Yetenek Sizsiniz Türkiye | Acunfirarda.com

vps bilgilerim sizde olması gerekli şifreleri siz koymuştunuz en son o şekilde kontrol edebilirsiniz.

Siteler açılmıyor açılsada cok ağır. Rezil rüsva oldum.

Harun GÖL
Yetkili 18/10/2011 13:38

MErhabalr sitelerinizin kapalı olduğunu söyluyorsunuz su anda ben kendi sunucumda ve sitemde herhangi bir kesinto görmedim.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 22/10/2011 18:49
Sitelerim açılmıyor www.Acunn.Com - AcunMedya - ACUNN - Yetenek Sizsiniz Türkiye | Acunfirarda.com TR'ê taşıdınız düzelecek dediniz sorun halen devam ediyor. Hemde çok sık. Aktif olduğunda bile çok ağır...

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 22/10/2011 19:40
Allah aşkına yeter, bu işi yapamayacaksanız söyleseydiniz. 3 aylık ödeme istiyorsunuzda ne hakla ? 3 ay öde 5 ay kullan kampanyasında paraları toplayıp hizmet veremicektiniz öylemi ? 1 aylık ödeme bile size günah! Derhal açılsın artık şu sunucular

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 22/10/2011 20:56
Bilgi veriniz nezaman gelecek sunucular?

Atakan Baştürk
Yetkili 22/10/2011 21:13
Merhabalr hakkı bey VPS sunucu bilgilerinizi verirmisiniz kontrol edelim şu anda sunucularda herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

Atakan Baştürk
DetayServers.Com İnternet Hizmetleri.
Destek Servisi

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 22/10/2011 21:36
VPS bilgilerimi bilmiyorum en son TR'e taşıdınız bana ip dışında hiç bir bilgi verilmedi.

İP : 31.192.210.208

Harun GÖL
Yetkili 22/10/2011 21:45
Merhabalr MSN üzerinden konuluşuyor.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 23/10/2011 19:17
Gece giden server öğlen 17:00 gibi geldi ne iş bu arkadaşlar neden böyle oluyor neden bu dandiklik neden bu ilgisizlik neden ?

Harun GÖL
Yetkili 23/10/2011 19:20
Merhabalar serveriniz aktif konumda Hakkı bey.
Ayrıca gitme sebebinin bir çok nedeni olabilir.

Lütfen şifrenizide yazarmısınız kontrol edelim.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 23/10/2011 19:28
=) sadece benim mi gitti diyorsunuz yani ?
Dün gece tüm gateway aralığındaki serverlarınız gitti. Gece gitti ve bugün 17:00 sularında geldi. Yapmayın lütfen tek benim vpsim kapalıymış gibi söylüyorsunuz. Ni.net.tr ile iletişime geçtim makınanız ucmuş

Harun GÖL
Yetkili 23/10/2011 19:57
Merhabalar makinemiz hiç bir zaman uçmadı uçmazda Hakkı bey.
ni.net.tr size ne söyledi bilmiyorum ama kendi donanımlarımızdan hizmet vermekteyiz.
Getavay aralıgında gitmedi tarfımıza çekemeyenler aşırı şekilde saldırı yaptıgı için sitemiz kapalıydı.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 23/10/2011 20:03
Neticede gatewaydeki tüm sistemler gitmiş söylediğiniz gibi. Akşam 22:00'dan 17:00 a kadar saldırıya bir çözüm üretemedinizmi? Ayda bir kere olan birşey değil hergün saldırı alıyorsunuz ve günün yarısı saldırıyla geçerek sistemler kapanıyor. Bıktım usandım perişan ettiniz. Buna artık çözüm bulun

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 23/10/2011 20:28
Şu siteler 1 gün aktif açık kalsın dişimi kırıcam ama nerde...

Harun GÖL
Yetkili 23/10/2011 21:48
Merhabalr eğekri yüksek seviyede saldırı geliyorsa bu saldırılarda devma ediyorsa biz ne yapsakta sitemiz 24 saat kapalı kalıcaktır sebebi ise firewall korumalı şirketten hizmet alsakta nslerin yönlenmesi minimum 12 saat maximum 24 saat olacaktır.
Bunu bilmeniz gerekmektedir.Bizi çekemeyen bir çok kişi yada kuyruk acısı olan bir çok kişi elindeki botlarla yada root larla birşey yaptıgını sanıyor ama sanmasınki bunlar yanına kalıcak yarın bir gün kendisine giden bir tebliğatla onun ne kadar hapiste yatacağını ve tarafımıza ne kadar tazminat davası ödeyeceğini kendisi bilmiyor.

Bunları hepside olacka yarın ilk işimiz zaten elimizdeki 6-7 tane ip adresini bunlar farklı kişilere aittir bilişim suçlarına bildirmek bir dilekçe ile.

Bize yapılan her saldırı merak etmeyin bizim zararımızı ama onların dha çok zararına olacaktır.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 23/10/2011 21:53
inşallah gereğini yapın lütfen

bunun gibi nice konuşmalar

Ekleme: Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 01:42
Hizmetlerim kısmında vps gözükmemeye başladı bir problem oluştu sanırım kontrol ediyormusunuz acaba siteler şuanda down durumda.

Harun GÖL
Yetkili 02/10/2011 02:04
Merhabalar kontrol ediyorum.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 02:55
Virtual Server Control
Status: Offline

Calışma sonrası böyle yazıyor.

Harun GÖL
Yetkili 02/10/2011 03:01
Merhablar 10 dakikaya kadar online yazar timur bey VPS sunucuları startlanıyor.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 03:04
Şuanda siteler aktif ancak ssh'agiriş yapamıyorum.

Bu arada ingiltere'den bir vps kurun isterseniz hazır olsun bir an önce taşıma yapalım lütfen

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 03:07
SSH'a girdim ancak 1 dakikayı geçti halen login olamadım.

Load avarge cok yüksek durumda.

Harun GÖL
Yetkili 02/10/2011 03:09
Merhablar şu anda VPS sunucuları startlanıyor birazdan normale binecektir.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 03:13
Anladım, İngiltere'ye aktaracağız değil mi?

Harun GÖL
Yetkili 02/10/2011 03:15
Yarın gün içerisinde aktarılacak.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 03:17
Tamam teşekkürler,

Yurtdışındaki vps'e lütfen ioncube kurulumuda yapınız.

teşekkürler yarın görüşmek üzere.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 05:07
İyi geceler,

Bknz: ssh'a giriş yapmayı deniyorum ancak hiç bir şekilde login ekranı gelmiyor. server load avarage'i çok yüksek. Port 8787 kullanıyorum.

Girmeyi deneyin lütfen

Harun GÖL
Yetkili 02/10/2011 13:36

Merhabalar şu anda öncelikle bir kere sunucuda bir sorun oldu diye oda size denk geldi diye hakkımızda şikayet konusu açmanız bizi gerçektende üzmüş durumda.

http://www.r10.net/hosting-sikayetleri/1028679-detayservers-kullanicilari.html#post1067155396

Dün gece gelen saldırıdan etkilenen makine tabikide bütün VPS sunucularını kilitlemiş durumda.Aynı saat içerisinde müdahale edip sorunu düzelttik ama ben sizin bu konuyu açmanızdan iyi niyetinizden yana kötü amaç olarak kullanıcı olduğunuzu düşünmeye başladım.

Sizle telefonda o kadar konuştuk ve siz halen hakkımızda konu açıyorsunuz orada simdi ben size yazacaklarımı iyi okuyunuz ve lütfen o konuyuda sildiriniz.

;Sizin deneyerek almış olduğunuz VPS sunucusu windows olup Upload - Download VPS sunucusudur.
Dün gece yaşanan sorun makinemiz üzerinde 1 gbite yakın bir aldırı gelmesidir ve erişimin bu yüzden kesilmiş olmasıdır.
Sizde hemen durumu yaygaraya verip sanki R10.Net üzerinde devamlı ve sadece yazı yazmak size birşey kazandırmak özelliklede Hosting şikayetleri bölümüne açmış olduğunuz bu konu bizi karalar.

Neden sitelerinizde şu anda sorun yok ? Neden herşey takır takır çalışıyor ? lütfen eğerk ibir sorununuz varsa öncelikle buraya yazınız sizinle telefonda konuşmama rağmen ve size yapacağımı söylememe rağmen bu kusura bakmayınız ama bu sizin iyi niyetli olduğunuzu kanıtlamıyor bize.
Dün telefondada dediğim gibi gün içerisinde İngiltere lokasyona tşaınacaktır VPS sunucunuz.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 14:48
R10'daki konu şikayet maksatıyla açılmadı. Diğer kullanıcılara ulaşarak, aynı sorunu yaşayıp yaşamadıklarını öğrenebilmek adına açılmıştır. Şikayet olarak algılamanıza üzüldüm.

o halde upload download sunuculara taşımamız mümkünmüdür?

teşekkürler

Harun GÖL
Yetkili 02/10/2011 14:58
Merhabalar müşterilerimiz gecenin bir yarısında kapandıklarından emin olun bir kaç kişi haricinde haberleri yoktur bilgilendirme maili attık ve haberleri oldu.
Upload downlaod sunucularında site barındırılmaz Hakkı bey.
Şimdi rica etsem açtığınız konuyu sildirirmisiniz ?
Birde lütfen yazdıklarımı tamamıyla okuyunuz load every mantıgıyla 40 dakiak byunca bir sunucu ssh erişimi sağlanmaz diye bir olay yoktur.
Saldırı gelmesi bu sonuca sebep olmuştur.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 15:01
Merhaba,

Bazı sitelerimi yurt dışına taşıdım. Sizden ricağım en rahat edebileceğim lokasyon ve sunucu hangisinde ise lütfen gün içerisinde en hızlı olabilecek şekilde vps'i transfer ediniz. haberleşmek üzere teşekkürler.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 15:02
Saldırı'dan önce ve gece saat 05:00 sularında tekrar ssh a giriş yaptığımda aynı problemi yaşıyordum. Dediğim gibi yurt dışı daha mantıklı geliyor gibi transfer için bekliyorum teşekkürler.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 02/10/2011 15:04
r10'daki konuyu sildirmek üzere report ettim.
Dün gece saat 5 gibi vps'e yedeklerimi çekmeye calıştım ancak inanın download ederken 3-4 dakika cihaz belli aralıklarla dondu.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 00:53
109.73.71.177

İP adresli VPS Linux sunucuma root ile şifre girişi yapamıyorum.
acces denied hatası veriyor. Consol password'dan şifreyi değiştirdim halen giremiyorum. Şifremi xxx yaparak sorunu kontrol edebilirmisiniz teşekkürler.

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 01:35
Merhabalar sunucunuz su anda gayt iyi durumda hakkı bey.
ssh giriş portunuz: 8787

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 01:44
evet Giriş yapmayı denediğimde acces denied diyor giremiyor.

Login olabildinizmi?

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 01:46
SS gönderiyorum

ssh.JPG

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 01:46
putty üzerinde 22 yazan yere 8787 yazın ssh portunuz 8787 Hakkı bey.
Evet şu anda rahatlıkla girebiliyorum.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 01:49
evet PORT 8787 olarak giriyorum ekran geliyor ancak bakın SS gönderdim.

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 01:58
Merhabalr şifrenizi sıfırladım hakkı bey.
Yeni şifreniz: xx33268 (şifreyi editledim)

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:01
Deniyeyim haber vericem çok mersi

Harun GÖL
Rica edeirm.
Bu arada 3 ay öde 5 ay kullan kampanyamızdan yararlanmak isterseniz hakkı bey halen geçerlidir sizin için.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:04
Şuanda girdi. Buarada VPS panel calışmıyor galiba. Reboot'a bastım restart etmedi onuda kontrol edebilirmisiniz tşk

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 02:11
Panellerle ilgil isu anda sıkıntı var hakkı bey.
Yarın hatırlatırsanızda onu halledelim.

Bu arada dediğim gibi 3 ay öde 5 ay kullan kampanyamız geçerlidir katılmak istersneiz.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:11
SSH'dan reboot ettim ancak kapandımı ne oldu açılamadı hala bir kontrol ederseniz sevinirim. Aksiliklerde beni buluyor galiba teşekkürler.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:12
Harun GÖL
Rica edeirm.
Bu arada 3 ay öde 5 ay kullan kampanyamızdan yararlanmak isterseniz hakkı bey halen geçerlidir sizin için;

Çok teşekkürler halledicem onu nekadar göndermem gerekiyor?

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 02:24
3 aylık yatırmanız gerkeiyor ilk ay yatırdınız 2 aylık daha yatırırsanız bu kampanyadan yararlanabilirsiiz.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:27
Anladım evet 2 aylık daha ödemeyle hallederiz,

VPS açılmadı halen yaklaşık 15 dakikayı geçti

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 02:29

Şu anda aktif konumda Hakkı bey.
Evet 2 aylık dha öderseniz yararlanabilirsiniz.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:31
Evet, Neden bukadar geç reboot oluyor acaba aşa yukarı 15-20 dk sürdü.

Pazartesi halletmeye çalışacağım (yarın ev taşıma işlerim var onedenle)

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 02:38
Anladim hakki hocam.
gec gelmesinn sebebi panellerin agir islem yapmasi.
Su anda geyet iyi.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 08/10/2011 02:49
Anladım, Teşekkürler ;)

Harun GÖL
Yetkili 08/10/2011 03:05
Rica ederim

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 13/10/2011 15:02
Merhabalar,

VPS sunucusuna bağlantı yapılamıyor ve web sitelerim down durumda bilgi verebilirmisiniz teşekkürler, iyi çalışmalar

Atakan Baştürk
Yetkili 13/10/2011 15:11
Merhabalr VPS sunucunuz su anda restart attım Hakkı bey.
Ara ara saldırı geliyor bilginize.Ayrıcada bu 3 ay öde 5 ay kullan kampanyasından yararlanmak istiyorsanız buğün içerisinde en geç yarın içerisinde 2 aylık daha ödeme yapmanız gerekmektedir.

Atakan Baştürk

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 13/10/2011 15:16
Tamam Misli hesabınızı yada paypal adresinizi rica edeyim.

Atakan Baştürk
Yetkili 13/10/2011 15:24
Merhabalar misli.com bilgilerimiz.

Üye No : 32647364
Sn. HARUN GÖL
misli.com

Atakan Baştürk

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 13/10/2011 22:09
Tamam, Teşekkürler gönderince bilgi vereceğim.

Harun GÖL
Yetkili 13/10/2011 22:13
Rica ederiz hakkı bey bugğun içerisinde sizden ödeme bekliyoruz.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 16/10/2011 21:31
merhaba,

Siteler dün geceden beri çok ağırlaştı. İşlemleri çok ağır yapıyor neredeyse yapamıyor. Genel bir problem mi var ? teşekkürler

örn : www.Acunn.Com - AcunMedya - ACUNN - Yetenek Sizsiniz Türkiye | Acunfirarda.com

Harun GÖL
Yetkili 17/10/2011 03:45
EMrhbalar genel bir problem vardı giderildi.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 17/10/2011 19:03
Merhaba,

Memnuniyetsizliğimi bildirmek isterim.

İngiltere lokasyonundaki vps'im çok kasıyor sorun bir türlü giderilemiyor. Alt yapınızla yada başka bir nedenle bu problemler kaynaklanıyor olabilir ancak bu sorunun düzeltildi denilerek hiç durmadan aynı aksıkla devam etmesi can sıkıcı olmaya başlıyor. Sorunun giderileceğine veya giderilemeyeceğine dair tam net bir bilgi verebilirseniz ona göre işlem yapmak istiyorum teşekkürler.

Harun GÖL
Yetkili 17/10/2011 21:20
Merhabalr su anda herhangi bir sorun bulunmamaktadır hakkı bey sunucumuzda veya bulundugumuz datacenter yapısında.
VPS sunucu bilgilerinizin bilgilerini yazarsanız kontrol edelim.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 18/10/2011 01:25
Merhaba,

Sitelerim günün yarısı neredeyse kapalı kalıyor, şimdi olduğu gibi.
www.Acunn.Com - AcunMedya - ACUNN - Yetenek Sizsiniz Türkiye | Acunfirarda.com

vps bilgilerim sizde olması gerekli şifreleri siz koymuştunuz en son o şekilde kontrol edebilirsiniz.

Siteler açılmıyor açılsada cok ağır. Rezil rüsva oldum.

Harun GÖL
Yetkili 18/10/2011 13:38

MErhabalr sitelerinizin kapalı olduğunu söyluyorsunuz su anda ben kendi sunucumda ve sitemde herhangi bir kesinto görmedim.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 22/10/2011 18:49
Sitelerim açılmıyor www.Acunn.Com - AcunMedya - ACUNN - Yetenek Sizsiniz Türkiye | Acunfirarda.com TR'ê taşıdınız düzelecek dediniz sorun halen devam ediyor. Hemde çok sık. Aktif olduğunda bile çok ağır...

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 22/10/2011 19:40
Allah aşkına yeter, bu işi yapamayacaksanız söyleseydiniz. 3 aylık ödeme istiyorsunuzda ne hakla ? 3 ay öde 5 ay kullan kampanyasında paraları toplayıp hizmet veremicektiniz öylemi ? 1 aylık ödeme bile size günah! Derhal açılsın artık şu sunucular

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 22/10/2011 20:56
Bilgi veriniz nezaman gelecek sunucular?

Atakan Baştürk
Yetkili 22/10/2011 21:13
Merhabalr hakkı bey VPS sunucu bilgilerinizi verirmisiniz kontrol edelim şu anda sunucularda herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

Atakan Baştürk
DetayServers.Com İnternet Hizmetleri.
Destek Servisi

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 22/10/2011 21:36
VPS bilgilerimi bilmiyorum en son TR'e taşıdınız bana ip dışında hiç bir bilgi verilmedi.

İP : 31.192.210.208

Harun GÖL
Yetkili 22/10/2011 21:45
Merhabalr MSN üzerinden konuluşuyor.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 23/10/2011 19:17
Gece giden server öğlen 17:00 gibi geldi ne iş bu arkadaşlar neden böyle oluyor neden bu dandiklik neden bu ilgisizlik neden ?

Harun GÖL
Yetkili 23/10/2011 19:20
Merhabalar serveriniz aktif konumda Hakkı bey.
Ayrıca gitme sebebinin bir çok nedeni olabilir.

Lütfen şifrenizide yazarmısınız kontrol edelim.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 23/10/2011 19:28
=) sadece benim mi gitti diyorsunuz yani ?
Dün gece tüm gateway aralığındaki serverlarınız gitti. Gece gitti ve bugün 17:00 sularında geldi. Yapmayın lütfen tek benim vpsim kapalıymış gibi söylüyorsunuz. Ni.net.tr ile iletişime geçtim makınanız ucmuş

Harun GÖL
Yetkili 23/10/2011 19:57
Merhabalar makinemiz hiç bir zaman uçmadı uçmazda Hakkı bey.
ni.net.tr size ne söyledi bilmiyorum ama kendi donanımlarımızdan hizmet vermekteyiz.
Getavay aralıgında gitmedi tarfımıza çekemeyenler aşırı şekilde saldırı yaptıgı için sitemiz kapalıydı.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 23/10/2011 20:03
Neticede gatewaydeki tüm sistemler gitmiş söylediğiniz gibi. Akşam 22:00'dan 17:00 a kadar saldırıya bir çözüm üretemedinizmi? Ayda bir kere olan birşey değil hergün saldırı alıyorsunuz ve günün yarısı saldırıyla geçerek sistemler kapanıyor. Bıktım usandım perişan ettiniz. Buna artık çözüm bulun

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 23/10/2011 20:28
Şu siteler 1 gün aktif açık kalsın dişimi kırıcam ama nerde...

Harun GÖL
Yetkili 23/10/2011 21:48
Merhabalr eğekri yüksek seviyede saldırı geliyorsa bu saldırılarda devma ediyorsa biz ne yapsakta sitemiz 24 saat kapalı kalıcaktır sebebi ise firewall korumalı şirketten hizmet alsakta nslerin yönlenmesi minimum 12 saat maximum 24 saat olacaktır.
Bunu bilmeniz gerekmektedir.Bizi çekemeyen bir çok kişi yada kuyruk acısı olan bir çok kişi elindeki botlarla yada root larla birşey yaptıgını sanıyor ama sanmasınki bunlar yanına kalıcak yarın bir gün kendisine giden bir tebliğatla onun ne kadar hapiste yatacağını ve tarafımıza ne kadar tazminat davası ödeyeceğini kendisi bilmiyor.

Bunları hepside olacka yarın ilk işimiz zaten elimizdeki 6-7 tane ip adresini bunlar farklı kişilere aittir bilişim suçlarına bildirmek bir dilekçe ile.

Bize yapılan her saldırı merak etmeyin bizim zararımızı ama onların dha çok zararına olacaktır.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Hakkı Timur Ersoy
Müşteri 23/10/2011 21:53
inşallah gereğini yapın lütfen

bunun gibi nice konuşmalar

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Kesintiler eskiye göre az 'da olsa düzeltildi , en azından makinaya girebiliyorum.

rentacar1970

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
HARUN GÖL rezaleti

Harun beyefendiden aldığımız Amerika lokasyonlu deicated server'ın 30 gün dolmadan devre dışı kalması ve Amerika'ya ulaştığımızda bu dolandırıcı ile sorunları nedeniyle kapattıklarına dair bilgi alınca kendisine yazdığım ticket:

Harun GÖL,

Ekleme: Harun beyefendiden aldığımız Amerika lokasyonlu deicated server'ın 30 gün dolmadan devre dışı kalması ve Amerika'ya ulaştığımızda bu dolandırıcı ile sorunları nedeniyle kapattıklarına dair bilgi alınca kendisine yazdığım ticket:

Harun GÖL,

raskors

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kesintiler eskiye göre az 'da olsa düzeltildi , en azından makinaya girebiliyorum.

Yok yahu nerde 30-31 ekim uctu gitti yine deliye döndüm olurmu arkadaş ya

saat 21:30 da bi gitti 02:00 e doğru zor geldi.

Ekleme:

Sana çok hak veriyorum perişan oldum...
Google'da 1. olan sitelerim hepsi yıkıldı bu yüzden şuanda hepsi 2.sayfaya geriledi

BlaCK_and_WHiTe

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Harun yakında bir isim daha değiştirir. Harun Göl çok yakında detayhosts ile sizlerle. Şaka bir yana anlamadığım şey. Bu adamın şikayet konuları neden tüm platformlarda siliniyor? Milletin dolandırılması hoşlarına mı gidiyor, webmaster platformu sahiplerinin.

raskors

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba,

Detayı mecbur bıraktım sunucuyu farklı yere taşıdım rezil oldum. siteleri farklı yere taşımamda beni kurtarmıyor. Sitelerim öldü gitti ne hit kaldı ne birşey tamamen 1,5 yıllık emeğim boşa gitti. perişanım sinirlerim bozuk allah kahretsin başka birşey demiyorum.

Seven_46

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Harun GÖL,

Harun GÖL,

Sadece konuşmaların bir kısmını yayınlamışşınız size yazılan cevaplar sonucunda geri dönüş olmamış ben hepsini yayınlayayım.Son olarakta Yalan söylediğiniz ve burada kanıtlamadığınız için bize ettiğiniz Allah belasını versin kelimesini olduğu gibi size iade ediyoruz.
Konu sahibine gelincede arkadaşa ticket üzerinden herşey anlatıldığına karşılıkhalen anlamamış ve kendiside zaten kopyalamış.

Harun GÖL
Yetkili

26/10/2011 10:30
Merhabalar siz ne sayıklıyorsunuz Mustafa bey ? Dedicated sunucunuz kapanmamışki ? kapandı diyorsunuzda bu yazdıklarınıza siz yazdığınızdan eminmisiniz ?
İlk olarak benim allaha şükür prayada ihtiyacım başka birşeyede.Veri merkezinin bize attığı mailleri bizde müşterilerimize bilgilendiririz yararlanmak yada yararlanmamak size kalmış bir olay.

Ödeme konusuna gelince, siz farkındamısınız bilmiyorum sizin ödeme tarihiniz 03/11/2011 bu tarihde makinenizin ödemesi gelir ve bugunku tarih 26.10.2011 makineniz neden kapansın ?

Saldırı olayına gelince evet kendi sitem saldırı alıyordu ve halende almaya devam ediyor bunun bedelleri bizlere çok büyük şeylere patladı.
Trafik konusuna gelince sen sanırsam baktığın firmanın özelliklerini ayarlarken 100 mbit untremed trafik olduğunu görmüyorsun yada görmemezlikten geliyorsun.

Madem 10 TB olduğuna inanıyorsun o zaman 10 TB trafiği kullan fazlasıyla kapanırsada bana o zaman gel böyle kelimeler yaz.

Derdiniz nedir anlamadım ? dediklerinizdende birşey anlamadım.
Ben burada 500 TL için ne kimsenin hakkını yerim nede bir yaptırım yaparım, benim için kul hakkı herşeyden önemlidir ve tekrarlıyorum derdiniz nedir anlamadım lütfen tarafıma telefonla ulaşırmısınız.

Sitemdeki pakete gelince benim size MSN üzeirnden verdiğim özellikler siz kabul ettiniz bende şiparişini geçtim size gelen makinenin özelliklerinide size aynen kopyaladım.

Sitem üzerindeki paketler www.securedservers.com veri merkezine aitti ve oraylada irtibatı koparttığımızi çin paketlerimizi güncellemedik bu tasarımımızda yeni tasarımızda olacaktır.

Varmı aklınıza takılan başka bir soru ?

Saygılarımızla;
Harun GÖL.
Mustafa GARİP
Müşteri

26/10/2011 18:50
Sunucu kapanmamış diyorsun. Tabi ki farkında değilsin, dün gece 22:00 - 05:30 arası kapalı olduğunu nereden bileceksin ki, cep telefonun kesik, 20:34'de açılan ticket'a 16 saat sonra cevap yazmışsın, şimdi de kapanmamış ki diyorsun. Kapandı, çırpındık, yırtındık, açtırdık. Bizzat servis veren datacenter'a ulaştık, paketimiz 10 TB. Senin sitende 100 mbps sınırsız yazmasının, MSN'de ne yazdığının bir anlamı yok, bizzat datacenter bana o anki özelliklerimi veriyor ve 10TB diyor. Sabaha kadar Amerika ile yazıştım ben. Adamın ilk cevabı "Teknik bir sorun yok, biz kendimiz kapattık sunucuyu, bizde kayıtlı kullanıcı ile sorunlarımız var, o kadar" dedi de yalvara yakara yeni bir sunucu almak, ondaki verileri aktarmak şekliyle sabahın köründe verilerimize kavuştuk.

Neyse ne senle ne yalanlarınla uğraşacak vaktim yok benim. Yine de hak verecek bir şey var mıdır diye baktım. Ne halin varsa gör, hâlâ 24 saat destek diye verdiğin telefonun servis dışı, ne kadar doğrucu olduğun ordan belli.
Harun GÖL
Yetkili

27/10/2011 09:13
Merhabalar Mustafa bey ne sayıklıyorsun halen anlamıyorum.Veri merkezi size ne yazmış söylermisin ? sen sanırsam anlamıyorsun o site üzeirnden hiç şipariş geçtinizmi ki yalan söylediğimi söyluyorsunuz ?
Sunucunuz 100 mbit untremed olarak alındı.
Sunucunuzun kapanmasından herhangi bir bilgim yok ve kapandıysada tarafıma herhangi bir mail gelmedi.
Benim yalan söylediğimi halen söyluyorsun.
Ticketlere geç cevap verilmesine gelincede şu anda ofisimizi taşıdığımız için ve bütün yoğunluğumuzu bu işe verdiğimiz için geç cevap v
eriliyor.

Şu yazışmaları atarmısın bana bir birde ben kontrol ediyim ? Neymiş şu trafik konusu ve neymiş şu kapalı kalma sorunu.
Benim yazdıklarımda bir tane yanlış ve yalan kelime yoktur.Hepside doğru bir şekilde yazılmış ve söyledikleriminde sonuna kadar arkasındayım aksinide legalpara ediyorsanız her türlü kanıtlarım.

Sizde madem yazıştınız size böyle böyle bilgi verildi bana yazışmaları kopileyiniz lütfen.

Saygılarımızla;
Harun GÖL.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5