İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Deticated bu özelliklere bu fiyat nasıl sizce?

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Aylık Trafik : 600 GB
100 Domain Plesk Kontrolu
Win2003 Std Kurulum
512 Ram - 80 GB HDD

Aylik Odeme olursa 129.-usd /Ay
Yillik Odeme Olursa 99 Dolar * 12

Bir arkadaştan bu rakamlara Dedicated almayı düşünüyorum. Sizce özelliklere göre fiyat nasıl ? Kazık mı? İyi mi ? Normal mi ?
Server Türkiye'de

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
işlemcisini yazmamışsın ama celeron bir makinadır tahminimce.. verdiğin konfigürasyonlara yakın olarak daha önceden çalıştığım ve çok memmun kaldığım allmanaged.com u önerebelirim full destek verilmektedir tabiki ingilizce şart... sunucu fiyatlarıda aşağıdaki gibidir...

Dedicated_servers.gif

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sağol.
İngilizce biraz var. Ama yurt dışı ile uğraşmak istemiyorum. Türkiye'de olması tercihimdir.

İşlemcisini ben de bilmiyorum. Aslında sormadım da... Çok önemli değil benim için. Benim yazdığım özellikte bir fiyat Türkiye'de normal diyorsanız onu almam mantıklı olucak sanırım.

Gereken bütün kurulumları da arkadaş yapıcak.. O ve teknik destek konularını tek telefonla halledebilicem.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Almanyayı öneririm. Fiyat ve band konusunda daha avantajlı

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
40 dolar panel + isletim sistemi kirasi verilecek sunucuya. Sen hesap et gerisini, fiyat uygun.

HTservers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mesajımdan sonra yazdı ayrıyetten burda karşılık olarak yazacağı başka kimse göremiyorum.Diğer arkadaşlar hep öneride bulunmuş
Neyse konuyu dağıtmayalım.Arkadaşın sorunu yada şüphesi var ise msn adresımizi listesine ekleyebilir yada telefon açabilir

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
biri sinan mı dedi :p

Burda bahsedilen fiyatlar çok pahalı... Layeredtechin special kampanyalarnı takip edin geçen p4 3.6 Ghz HT 1GB ram 80 gb hd cpanl+fantastiko+rvskin 99 dolara kiraladım

aracıyla sunucu kiralamayın aracınız kaçarsa ve batarsa rezil olmayasınız...

Merchant

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sinan Günay'ın Cyberturk net'de olduğu sürece buralara yanaşmaz diye düşünüyorum :p

raptor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence gene aramızda o üye ;)

Neyse konuyu dağıtmayalım.Almanyada çok güzel makinalar var uygun fiyata Teknoserverdan aldım ufak problemlerin dışında bir problem yok.Umarım problem olmaz..

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar Sinan kimdir bilmiyorum ama dediğim gibi yurt dışı düşünmüyorum.
Alacağım kişi de Türkiye'den bir arkadaş zaten. Tanıdığım bir şahıs. Güven konusunda problem yok. Batarya bitme durumu da yok.

Bu özellikler bu fiyata Türkiye'de iyi midir normal midir kötü müdür tek sorum buydu :)

Cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkürler.
Başlığımın içine eden Sinan isimli şahısa selamlar :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.