İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dev oyuncuları bir araya getiren yapım, beyaz melek

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bütün aslar bu kadroda mevcut. Senaryoda fena değil arena nın bi programında bu tarz bi huzur evine baskın yapmışlardı. Nasip olursa bu filme gitmek isterim

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Senaryo ve Yonetmende Mahsun Kırmızıgül'ü görmek bir önyargı oluşturuyor ama....

Mendes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SAW 4 izlemeye gittiğimde reklamı yapılan filmler arasında bu film de vardı.Herkes fragmanı büyük ilgiyle izledi.Ben yanımdaki arkadaşıma bu filme de geliriz falan dedim ama fragman sonunda Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül Senaryo : Mahsun Kırmızıgül görünce salonda bir kıkırdama oldu.Açıkcası ben de vazgeçtim o an. Yorumlara göre gidip izleyebilirim yine de..

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
ön yargıyla yaklaşmanızı anlamıyorum sonuçta benim bildiğim kadarıyla ilk yönetmenliği. Yenileri her zaman iyidir :)

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
bu kadar usta oyuncuyu bir araya getiren bu senaryodan hiç bişey olmaz emin olun!!
diyenler var nedeni ise gayet basit , boş senaryo, kötü yönetmen, iyi kadro birbirini tamamlar dercesine

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Hiç düşünmezler, okadar kaliteli tiyatro oyuncularını bir araya getirebilmek için ne zorluk çekmiştir.
Bizim insanlarımız ön yargılarından kurtulabilirlerse eminim çok şeyi başaracaklardır ya, ama nerdeeeeeee..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Doğru diyorsun mahsun kırmızıgül'ün bugüne kadar başardıkları başaracaklarının teminatı aslında.

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bugun flimi seyredebildim ancak, kaybettigimiz ve sahip cıkamadıgımız okadar cok degerimiz varki.. Bunu flimi seyrederken bir kere daha anladım. Sinema salonunu dolduranların %95i göz yaşı akıttı flimde. Babam ve oğlum dahil hiç bir flimde bu kadar sulugöz olmamıştım. Bazı insanlar hakkında önyargılarından kurtulup iyi büyüklerinizle veyahut sevgilinizle seyredebileceğiniz mükemmel bir flim, öneririm bütün iyinet üyelerine.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
tahmin ettiğim gibi "Babam ve Oğlum" "Güle Güle" tarzı duygusal filmleri sevenler bu filmden de memnun kalıcaktır. Bu hafta sonu bende gitmeyi düşünüyorum nasipse :)

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Bazı sahneleri görmezden gelirsek, gerçekten etkileyici bir filmdi. Tavsiye edilesi, izlenilesi bir film.

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beyaz showda beyaz melek ekibi vardı orda da konuşuldu fragmanlar filan çok begenildigi ortada

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.