İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Devamlı ve Her Konuda Yazabilecek Makaleciler Alınacaktır.

SeoMakale

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Temmuz 2012
Mesajlar
14
Reaction score
0
Buradaki çoğu arkadaş makale yazma konusunda tecrübeli olduğundan dolayı fazla detaylı bilgi vermeyi düşünmüyorum sadece ilgileneceğiniz bilgileri sıralayayım.

Bir firma olarak çalışıyoruz ve her konuda bir çok sayıda makalemiz oluyor bunları yazacak eleman arıyoruz her gün istediğiniz kadar makale yazma fırsatınız olacak fiyat konusunu merak edeceksiniz ve fiyatlarımız şu şekilde sıralanmaktadır.

250+ Kelime 1 Tl
300+ Kelime 1.25 Tl

Ödeme konusunda sizin tercihiniz doğrultusunda ödeme yapabilirim. Benim isteğim bir baraj belirlemek ilk başlayanlar için bunu 20 30 tl gibi bir miktar yapabiliriz ve bu miktara ulaşınca ödemenizi yaparım. Bu güven açısından olacaktır daha sonra çalışmaya devam ettiğiniz zaman ise yüklü ödemeler alabilirsiniz hemen daha ilk başta 5 10 lira ödeme yapmam ise mümkün değildir.

Her konuda ve her gün istediğiniz sayıda makale alıp yazabilirsiniz 15-20 saat boyunca anlık destek vererek sorunlarınız ile bizzat ilgilenme şansım olacaktır. Detaylı bilgi için pm atmanız yeterli konuyu pek takip etme fırsatım olmayabilir. Kolay gelsin herkese
 

tuna1

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ağustos 2012
Mesajlar
8
Reaction score
0
selam sizinle nasıl iletişime geçebilirim. Makale yazabilirim
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst