İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Devren Satılık Takipçi Çekim Scripti + Domain + Ekstalar + VPS (20 gün

Seg

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Kasım 2012
Mesajlar
10
Reaction score
0
Merhaba, konuda ki linkleri vermem engelli olduğu için bu şekilde yazmak zorunda kaldım öncelikle.

Satmayı düşündüğüm script bir hevesle sn. Mustafa Maşa 'dan alınmıştır. Öncelikle bunu belirteyim.

Script açık kaynaklıdır, tüm detayları incelemek için; r10.net/twitter/878785-takipci-uygulamasi-acik-kaynak-kodlu-200tl.html

Domaini ihs 'den aldım; t a k i p l e s m e s i t e s i . c o m

Son olarak vps Aktif Bilişim bünyesinde barınmaktadır.
Ticket konusunda Türkiye 'nin en kaliteli hizmeti sunan firmadan bahsettiğimizi belirtelim burada. VPS özelliklerine de şurdan bakabilirsiniz: aktifbilisim.com.tr/trvps.php

Ayrıca site için sn. onehost.net 'ten 100 farklı forum sitesinde tanıtım için hizmeti alındı (200 de olabilir bu sayı tam hatırlamıyorum, linkler .txt dosyası ile alıcıya ulaştırılacaktır).

Son olarak site tanıtımını kendiniz Twitter 'da yapmak isterseniz, tanıtım için açacak olduğunuz hesaplar maximum 20 tweet sonra suspend edilecek ve yazdıklarınızda silinecektir. Bunun için eski profillere ihtiyacınız olacaktır. Bu konu içinde sn. Ssedo 'dan 23 adet eski ve çok dayanıklı, takipçili hesaplar alınmıştır. Bu hesaplar ile suspend yeme şansınız neredeyse yoktur, ben bir ara 100 tweeti geçik yazdım 10, 15 dk. içerisinde bi problem olmadı örnek vermek gerekirse. Bu twitter hesaplarıda alıcıya devredilecektir.

Şu anda scriptin içinde;
Alıntı:
Toplam 117 Kayıtlı Kişi, Toplam 95 Kullanılabilir Kişi Bulunmaktadır
Genel olarak toplam masrafım; 325 TL 'dir.
İşe girmeyi düşünenlere şiddetle tavsiye edilir, bu kadar yatırımdan sonra bırakmak istemezdim ama tanıtım işlerine hiç fırsat bulamıyorum ve bulamayacak gibi de görünüyorum. Bu nedenle satış konusunu açıyorum.

Son olarak, satış konusu sn. Mustafa Maşa 'dan onaylıdır. Alıcı arkadaş scripti vpsten taşımak isterse bu domain ile ilgili kurulum hizmetini ücretsiz alacaktır, kendisine de bunun için ayrıca teşekkür ediyorum.

Gelelim fiyata; Masrafı ve tanıtımı açıkça yazdım ki tanıtımı konusunda bir şey yapılmasa bile günde 5 kişi falan kendiliğinden gelmeye devam edecek şekilde yapıldığını görün diye. Scripti sıfır alırsanız içinde kullanıcı olmadan 200 TL olacağını ve yanında devredeceğim ekstraları düşünerek fiyat teklifi sunmanızı rica ediyorum. Çokta beklentim yok zaten. Fiyat tekliflerinizi özel mesaj ya da konu altından belirtebilirsiniz.

Ekleme: Zararına satış! Fiyat sadece 200 TL 'dir.

İyi çalışmalar dilerim.
(Konuyu çok acil yazmam gerekiyordu, olası imla hataları için şimdiden özür dilerim).

Multi 1: r10.net/twitter/907281-devren-satilik-takipci-cekim-scripti-domain-ekstalar-vps-20-gunu-var.html
Multi 2: wmaraci.com/forum/script-alim-satim/devren-satilik-takipci-cekim-scripti-domain-ekstalar-vps-20-gunu-var-58520.html

Forum dışı için ilgilenen olursa;
E-posta: selmanseg (at) gmail.com
Msn: selmanseg (at) hotmail.com
 

Seg

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Kasım 2012
Mesajlar
10
Reaction score
0
Fiyat güncellendi, yeni fiyat 15 kasım tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar satılmazsa, satış konusu iptal edilecektir. Teşekkürler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst