- Reaction score
- 0
parayı al ve Baba beni okula gönder kampanyasına yatır.... Böylece ülkemiz adına bir iş yapmış olursun...
maxicep' Alıntı:Bence geç bile kalmışlar.Madem yapabiliyolardı ne diye beklediler..
turkcerap' Alıntı:mp3 sitesi acıp sanatcıların hakkını yerken haram degilmi? Yada kullandıgınız programların parasını odemezken Yada isletim sisteminin dunyaya artık dar gozluklerle bakmayı bırakın nette emeksiz olarak sahibinden izin almadınız herseyi dagıtmak da haramdır Burda durustluk taslayan arkadaslar mp3 sitelerini kapasınlar ve Bilgisayarında mp3 dinlemesinler
Gencadam' Alıntı:Sen yapıyor musun? Yukarıda birkaçnoktaya değindim ve soru sordum. Ama sen içinden işine geleni seçip ortaya atıyorsun. Sen kullanıyor musun lisanslı ürün, sen mp3 çekiyor musun, dinliyor musun? Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Başlık da ak-kara belirleme başlığı değil. Dürüstlük tasladığımı nereden çıkarttın? Dürüstüm veya hırsızım. Burada biri soru soruyor sen kalkmış konuyu nereye getiriyorsun. Dialerdan canın yansaydı saçma sapan konuşmazdın.