Böyle moron işlerle uğraşan, 15 yaşında eline iki dolar geçmiş sahtekar, dolandırıcıların ilk etapta yazdıkları ilk cümle hemen "beni bilen biliyor" oluyor. Black hat ile reklamverenlerin bütçelerini gereksiz yere bitirip, HAKSIZ KAZANÇ elde ediyorsun, bu da şerefsizlik ve karaktersizliğin daniskasıdır. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, yaptığın hırsızlığı saçma sapan orda burda yazıp, gelip bana hakaret edebilme cürretini kendinde bulabilmen ilginç. DP'de de iyi dalgaya almışlar seni hala konuşuyorsun.
Bir kere senin gibi çocuklarla uğraşacak halim yok. Ibrete alem olsun diye, ben yazdığın mesajı aynen buraya link verdim. Kendi kendine ağzından salyalar akarak bana sataşmanı yaşına veriyorum, ama hırsızlığını herhangi birşeye veremiyorum. Karaktersiz lafı senin kendi özüne ait bir niteleme olsa gerek. Benim böyle aptal saptal google kandırma işleriyle işim olmaz, benim msn listeme de ancak rüyalarında girersin. Allah seni ıslah etsin, biraz doğru düzgün işlerle uğraş. Yaptığın saçmalığın savunulacak herhangi bir tarafı olmadığı için, burada cevap hakkın olup olmadığı da zerre kadar umurumda değil, başka hesapları kullandırarak da buradan cevap verme, rezilliğinle otur aşağıya. Insanlarla ikili itrader'ının iyi olması google'daki reklamverenlerden haksız yere para aldığını, haram yediğini değiştirmiyor, bu rezilliği gözden kaçıracak kadar küçüksün, biraz büyü.
T3chno: Bu çocuğun forumda yazılarını okumak isteseydik şu an giriş yapabiliyor olurdu, istemediğimize göre sen de paste etme bence.