İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Digitürk 9.90a sakın bulaşmayın

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bugün bi akrabamın yanına gittim ve evlerinde digitürk vardı. Hani şu televizyonda reklamı yapılan 9.90lık olan en küçük paket.

Dedim bi inceliyim. Bi baktım bizim next uydu o digitürkü 100e böler 50 ile çarpar:D

Eksileri:
-Benim hotbirdde beleşe izlediğim jetixi bu 9.90da izleyemiyorum. İlla para vermem lazım.
-Benim türksatta izlediğim cartoon networku bu 9.90da izleyemiyorum. Bedava kanalı açmak için paketi yükseltip daha çok para vermemi istiyor.
-Normal uydu bu 9.90lık pakete 1000 çeker. Hemde bedava :D
-Ayrıca digitürk kanallarının neredeyse %95ini izlemek için paket yükseltmesi istiyor. Bu 9.90lık pakette tek özellik show türk, türk max gibi 1-2 kanalı gösteriyor olması.
-Ve de kanal geçişleri çok yavaş.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
dün maç saatinde yayın gitti anten dönüyor sürekli. defalarca teknik desteği çağırdım 20 lira 20 lira ala ala son geldiklerinde vermedim. anten dönüyor özel bi alet var kumanda gibi onunla ayarlıyorlar. aradım sert bir dille herşeyi söyledim ve iptal ettirdim. internetten izlerim daha iyi ;)

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
evden taşındık, digiturk nakil ettirmek istedik. dediler ki, çatıya biz çıkıp anteni alırsak 50 ytl, anteni siz alırsanız 20 ytl. 15 katlı apartmanın çatısından bahsediyoruz, sanki anten takıp-çıkartmak benim işim. her yerden müşterisini af edersiniz ama "yolmaya" çalışan firmanın hizmetini hiç almam daha iyi. bu hayalgücü pek yüksek tekliflerinden sonra, digiturk'ü kapattırdım.

(rakamları net hatırlayamıyorum ama 50 ile 20 civarlarındaydı.)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.