R
rektum
Misafir
Arkadaşlar unutmayın Google Türkiyeye şube açtı ve forumumuzu okuyor... Bunu söylememin amacı bazı şeyleri özelden konuşmak......
rektum' Alıntı:Arkadaşlar unutmayın Google Türkiyeye şube açtı ve forumumuzu okuyor... Bunu söylememin amacı bazı şeyleri özelden konuşmak......
Gecenlerde google`u cozdun, baktilar tehlikelisin pesinden buraya gelmisler.rektum' Alıntı:Arkadaşlar unutmayın Google Türkiyeye şube açtı ve forumumuzu okuyor... Bunu söylememin amacı bazı şeyleri özelden konuşmak......
adresim' Alıntı:Gecenlerde google`u cozdun, baktilar tehlikelisin pesinden buraya gelmisler.
Bilmem farkindamisin Google`la kafayi yemek uzeresin
rektum' Alıntı:Arkadaşlar unutmayın Google Türkiyeye şube açtı ve forumumuzu okuyor... Bunu söylememin amacı bazı şeyleri özelden konuşmak......
Ya arkadaşlar adamlar gerçekten tüm hileleri buluyor bi arkadaşımın insanın aklına çok çok gelmesi bir hileyi bile çözdüler ondan dolayı tüyolarınızı burda apaçık yayınlamayın demek amacıyla konuyu açtım....
rektum' Alıntı:Ya arkadaşlar adamlar gerçekten tüm hileleri buluyor bi arkadaşımın insanın aklına çok çok gelmesi bir hileyi bile çözdüler ondan dolayı tüyolarınızı burda apaçık yayınlamayın demek amacıyla konuyu açtım....
google dialer yüklüyor, bu sayede ödemeleri yapıyorMetalirik' Alıntı:3. bombası ne olacak?
KIZILKURT' Alıntı:Yakında google nicki altında birisi adsense bölümüne "Yeter! Hile yapmayın ülenn" die topic açılır
Metalirik' Alıntı:Rektum'u biri hastaneye götürsün lütfen..
Önce gugil login olunca worm yapıştırıyor dedi..
Şimdi de takip ediliyoruz dedi..
3. bombası ne olacak?