İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dikkat! İnternetten Para Kazanma Yalanları ve Gerçekleri

metindemirr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Affiliate satış ortaklarının birçoğu ürün satarak para kazanmayı hedeflemektedirler. Bu çok normal birşey ama, insanlara hayal değil gerçekleri satmanın daha dürüst olacağına inanıyorum.

İnternette, çeşitli işe yaramaz satış kazanç yöntemleri ile ilgili insanlar yanıltılmaktadır. Örneğin; dosya upload ederek, reklam tıklayarak, link paylaşarak ve anket doldurarak para kazanma gibi yöntemler, insanlara istenileni verememektedir. Yanılmadınız, en iddialı olanlardan biride yukarıda saydığım şıklar arasında ne yazıkki. "Anket doldurarak para kazanma yöntemi" Esasen bir miktar kazanç sağlasada, yinede gereksiz zaman harcamaktan başka birşey değil. Bunun yüzünde internet neredeyse çöplüğe döndü.

Ben şahsen, en az 10 tane anket sitesine üye olduğum halde, hangi anket sitesinden ne kadar kazandığımı bile bilmiyorum. Yani üye olduğunuz anket sitelerinin doğru dürüst ciddi bir kullanıcı panelleri bile yok veya giriş yapamıyorsunuz saatlerce. Ayrıca kazansanız bile, iddia edildiği gibi size ek gelir ölçüsünde bir kazanç olmayacaktır. Hatta para kazandıkları halde, paralarını alamayan insanların şikayetleri giderek artmaktadır. Bu yüzden yapılan çalışmalar, hem gereksiz zaman kaybıdır hemde başkalarının işini bedavaya görmek gibi birşeydir.

Doğru kazanç yöntemi;

Kesinlikle bir affiliate satış ortağı olmalısınız. Bu sistem ile hangi şekilde para kazanmak istiyorsanız, kendinize bir yol haritası belirlemelisiniz. Eğer satacağınız ürünleri bir websitesi yaparak satmak istiyorsanız, bu yöntemle ilgili çalışarak kendinizi geliştirmelisiniz. Doğru ürünleri seçerek doğru hedef kitleyle buluşturduğunuzda, satış ve kazanç kaçınılmazdır. Eğer reklam kampanyası yöntemi ile ürün satmak istiyorsanız, bu durumda kendinizi bu yöntemle ilgili olarak geliştirmelisiniz. Bu yöntemde ise doğru bir ürüne odaklanarak, bu ürünle ilgili reklam kampanyası oluşturup satışını sağlamalısınız. Şahsen ben bu yöntemi daha denemedim ama, en hızlı ve etkili satışın bu şekilde gerçekleştiği genel olarak düşünülmektedir.

Kısacası yapmanız gereken şey, öyle hoplayarak, zıplayarak, tıklayarak, oturarak, kalkarak değil, internette ticaret yaparak para kazanmalısınız. Gerçek kazanç yöntemi de budur. Bizim websitemizde genel olarak, affiliate siteler ile ilgili tanıtım ve tavsiye yazılarımız ve buna bağlı olarak, bu sistemlerele para kazanabilmeniz için, ihtiyacınız olan bilgi alt yapısını oluşturabileceğiniz eğitim kitaplarının tanıtımlarını göreceksiniz. webdepara.com sitesini iyi inceledikten sonra, hangi kazanç yöntemini seçtiğinize karar verip, bu yöntemlere göre kendinizi geliştirmelisiniz.

Örnek Satış Sitem : www.turkishshop.net

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.