İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dilarli siteye dikkat!!!...

H

herderyer

Misafir
Değerli arkadaşlar;

Bilgisayarına virüs girmesini, açılış sayfasının bir daha zor bir şekilde değişmesini/kilitlenmesini, bilgisayarının format atılacak kadar hasara uğramasını, bilgisayarına dialer yüklenip internete telefon hattıyla bağlanan arkadaşlara kol gibi fatura girmesini isteyen kardeşlerimize http://www.funcity-tr.com adlı siteyi önermek istiyorum. Sizde arkadaşlarınıza bu siteyi öneriniz. Hepinizi funcity-tr.com admininin bu ŞEREFSİZCE davranışına destek olmaya çağırıyorum! Bu gibi şahısların annesine, bacısına, sülalesine varsa eşlerine lütfen küfür etmeyiniz. 1) Hem onların bir suçu yok. 2) Hem de böyle ŞEREFSİZ insanların hoşuna gider hakaret edilmek.

Belli bir başarıyı yakalayamamış, emeğe, insana saygısı olmayan bu tarz insanların bu gibi faaliyetleri devam edecektir. Bizlere düşen bu tarz kalitesiz, vizyonu ve misyonu olmayan siteleri dışlamaktır.

NOT: Şimdi değerli korsan, sahtekar, düzenbaz, aşağılık, karaktersiz vs... funcity-tr.com admini kendisini savunmak için "yalandır öyle birşey yok" diyecek. Bende diyorum ki, YIYORSA GIRIN SITESINE BAKIN!!!...Saygılarımla...

NOT: Daha fazla ayrinti icin VIRUS basligi altindaki yerde bulunan dialer...acilic sayfasini kitlemek... basligi altindaki yaziya bakabilirler...

taha22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sanırım aynı mesajı başka topic'e de yazmıştın. Bu bir nevi spam sayılmıo mu?

H

herderyer

Misafir
Sayin Taha;

Viruslu bir siteden insanlari kormak icin uyari nitligindeki yazilar spam degildir. Varsa bildigin siteler sende yaz. Insanlar sanada tesekkur etsinler. Yok eger seninde boyle viruslu bir siten varda insanlarin bilinclenmesinden rahatsiz oluyorsan o zaman senin yazdigin hersey spamdir. Sence sadece 3 yere yararli birseyler yazmak, insanlari viruslu sitelere karsi uyarmak spam sayiliyorsa hadi Allah askina sende kendi viruslu sitenin adini soylede sevaba girersin. Insanlara yazik girmesinler orayada. Ayrica mesaj yazmak icinde mesaj yazma lütfen. Yakin bir zamanda internet kanunlari cikinca boyl serefsizlik yapan sitelerin sahipleri kafalarini deve kusu gibi topraga sokacaklar. Yaran varsa sende gocun bu lafimdan.

taha22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben dürüst bir ticaret adamıyım.
eğer bende 1 cent parası kalmış olanlar warsa gelsin söölesin...

H

herderyer

Misafir
Dürüst insanlara herzaman saygimiz vardir. Bu cizginizi koruyunuz. Dedigim gibi benim lafim digerlerine... Saygilarimla...

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herderyer tamam, haklısın. Ancak bence bunu virüs başlığı altına yazmalısın. Ayrıca bu tarz belkide "HAKSIZ KAZANÇ" sahiplerini suçlarken biraz daha dikkat etmelisin bence, o sitenin eski admini gerekli açıklamayı yaptı.

H

herderyer

Misafir
Virüs başlığı altında zaten yazdım. Orayıda okumanı rica edicem. O zaman sitenin eski sahibi felan olmadığını, sitenin sahibinin aynı olduğunu görceksin. Saygılarımla...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.