Büyük projelerim vardı ama diğer sitelerime yeteri kadar vakit ayıramadığımı anlayınca satma kararı aldım...
* Domain Adı : Diziizle - Diziizleyelim.net,Diziizle,Dizi Seyret,Dizi izle,Popüler Dizileri izle,Online Diziizle,Dizilerin Son Bölümlerini izle,Dizi izle,Diziizle, -
* Bitiş Tarihi : 2 Kasım 2008
* Registar : İsimtescil.net
* Transfer Ücreti : İsimtescil hesabınıza ücretsiz transfer
* Minimum Fiyat: 40 ytl
* Başlangıç fiyat:
* Minumum artış:
* Bitiş Tarihi : -
* Hemen Al : 40 ytl
* Özel Notlar : Yukardada belirttiğim gibi büyük projelerim vardı ancak hem vizelerin yaklaşması hemde diğer önemli sitelerimle yeterince ilgilenememden dolayı zamanını ayırabilecek birine satmak istedim.
Domain diziizle sözcüğünde 2 sayfada dizi izle sözcüğünde 4 sayfadadır güncel bir sayfayla biraz zamanla ilk sayfalarda çıkmaması için hiç bir sebep yok
bkz: diziizleyelim.com
Database dahil değildir isteyen olursa yanında verebilirim...
* Domain Adı : Diziizle - Diziizleyelim.net,Diziizle,Dizi Seyret,Dizi izle,Popüler Dizileri izle,Online Diziizle,Dizilerin Son Bölümlerini izle,Dizi izle,Diziizle, -
* Bitiş Tarihi : 2 Kasım 2008
* Registar : İsimtescil.net
* Transfer Ücreti : İsimtescil hesabınıza ücretsiz transfer
* Minimum Fiyat: 40 ytl
* Başlangıç fiyat:
* Minumum artış:
* Bitiş Tarihi : -
* Hemen Al : 40 ytl
* Özel Notlar : Yukardada belirttiğim gibi büyük projelerim vardı ancak hem vizelerin yaklaşması hemde diğer önemli sitelerimle yeterince ilgilenememden dolayı zamanını ayırabilecek birine satmak istedim.
Domain diziizle sözcüğünde 2 sayfada dizi izle sözcüğünde 4 sayfadadır güncel bir sayfayla biraz zamanla ilk sayfalarda çıkmaması için hiç bir sebep yok
bkz: diziizleyelim.com
Database dahil değildir isteyen olursa yanında verebilirim...