İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

dizikolik.com

tiva

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Eylül 2003
Mesajlar
2,741
Reaction score
4
fiyatı 200 ytl (-eski üyeler için- paypal ile de ödeme kabul edilir)
kayıt tarihi : 2006-10-14, domainsite.com üzerinde kayıtlıdır.

arama motorları veya ortaklık sistemlerinden cezası yok, TM kapsamında olmadığından satışında hukuki bir sorun yok.

dizikolik.com
 

poetank

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
22 Eylül 2007
Mesajlar
874
Reaction score
0
fena deyilmiş ismi ama pahalı :)

Pahalı, ucuz yorumu yapmayın arkadaşlar muhtemel alıcıları yönlendiriyorsunuz sonuç olarak bu altın yada dolar değil belli bir kuru yada gram fiyatı yok satıcı 10 ytl de ister bin ytl de muhtemel alıcıları bu şeklide yönlendirmiş oluyorsunuz. Varsa teklifinizi iletin yoksa yorum yapmayın, satıcıya bi katkısı olur diye yapıyorsanız "pm" den yapınki oda belki gözönünde bulundurup ona göre düzenler.


Birincisi zaten arttırım yapmamış tek fiyat koymuş. Bu şekilde uyarsaydınız çok güzeldi ama öyle veya böyle teklif tekliftir. Komik bi tarafı yok, zira 200 ytl biçtiği değerin 1/4 ü kadar bir teklif gelmiş ki oda gelen ilk teklif yani açılış teklifi, buda komiksenecek bir rakam değil bence.

Genel olarak satışlarda ilgili ilgisiz çok fazla yorumlar yapılıyor. Açık arttırım sitelerindeki gibi yorum yapılmadan sadece teklifler alınsa çok daha temiz işler çıkacak. Canı sıkılıp illa bi yerlere yorum yazmak isteyenler o kunu ile alakalı bölüm yada konuları tercih edebilirler.

Bu vesile ile bende bir açık satış topiğine yorum yazmış oluyorum ama napim biçok konuda bu tür yorumlar görünce ve en son burda denk geldim artık dayanamadım yazdım.

Hayırlı satışla arkadaşım, kusura kalma.
 

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mart 2003
Mesajlar
654
Reaction score
0

Benim bir onceki arkadaşın yazdıklarından sonra yazacak ek bir düşüncem yoktur. Zaten düşüncelerimi çok net ifade etmiş.

not: ""komik"" teklifim artık geçerli değildir. Umarım ""komik"" olmayan bir rakama satarsınız.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst