İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

dizin kategorisi lazım

kassarulu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
uzun uğraşlardan sonra dizin.gen.tr yi alabildim
dizin açanlara bende katılacam :D

elinde dizin kategori listesi olan varmı acaba
linker için olursa daha iyi olur.
teşekkürler

mener

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kassarulu' Alıntı:
orası öylede bizimkisi iş olsun işte.
pek öyle hit kaygımda yok kendime göre elit bit dizin oluşturmaya çalışacam

Elit bir dizin diyosan DMOZ'dan faydalan. Türkiye'nin -tüm eleştirilere rağmen- halihazırdaki en nitelikli dizini Türkçe DMOZ.

Ama ben DMOZ dizinini kullanayım diyosan zaten hiç uğraşmana gerek yok. DMOZ dosyaları transfer edilebiliyor. (Konuyu bilen çok kişi vardır burada.)

kassarulu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla dmoz'dan bende ümidi kesmiş durumdayım
hiç kimse bana 6 ayda verilen bir linki kontrol etmemenin izahını söyliyemez.
ve sakın yeterli mod yok demeyin

bizim dizin olayımız ise tamamen duygusal :D
http://www.dizin.gen.tr den başka bir proje çıkmaz zaten

mener

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
DMOZ'un daha etkin çalışabilmesi için yeni editörlere ihtiyaç var. "Pamuk eller cebe" diyelim. Bu kadar eleştireceğinize siz de editörlük için müracaat edin, daha iyi bir Türkçe DMOZ'u beraber yaratalım!

Karanlığa küfredeceğine bir mum da sen yak. Konfiçyüs

kassarulu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"ve sakın yeterli mod yok demeyin" bu lafi bosuna demedim
cunku basvurdum ama kabul edilmedim. ve kimsede edilmiyor. dmoz'un forum sitesindeki turkce bolumu okuduktan sonra bu kanaate vardim zaten

mener

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben de başvurdum ve kabul edildim. Şimdi istediğim yeni kategoriler için başvuruyorum, genellikle bu konuda da olumlu yanıt alıyorum.

Konu hakkında bilgi birikimin, genel kültürün olmalı. Ayrıca halihazırda editörü bulunan kategorilere ve çok sayıda site barındıran kategorilere mümkünse başvurmamalısın.

Daha spesifik (özel, genel olmayan) ve daha az site barındıran kategoriler için izin talep edersen, konu hakkında bilgi ve deneyimin olduğunu uygun bir dille anlatabilirsen, editörü olmayan kategorilerin editörlüğü için başvurursan kabul edilme olasılığın çok yükselir.

Mesela eğitiminle ya da yaptığın iyi sitelerle alakalı bir kategori için editörlük talep ederek işe başlayabilirsin. Ben böyle başladım.

kassarulu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla oyle bir yere basvurdumki orayi benden daha iyi idare edecek biri olamaz sanirim.

bolgesel bir ilcenin mod lugu icin basvurmustum. ve basvurdugum yerlerin yakininda bile mod yoktu
hatta site bile yoktu.

bi yardimci olsanda bizde mod olsak :D

mener

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeniden başvur, 3 tane bağlantının üçünü de gir. Neden editör olmak istediğini, bölgeyle ilgili bilgili olduğunu yaz. Gerekli tüm bölümleri ayrıntılarıyla doldur. Sanır ve umarım o zaman kabul edilirsin.

Benim yardımım bundan öteye geç(e)mez.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.