İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dizüstü video görüntüleyememe problemi

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende yeni aldığım laptopda senin yaşadığın sorunu yaşıyordum ne hikmetse media playerin son sürümünü yüklediğimde düzelmişti , bir dene istersen denemekten zarar gelmez :)

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dün tüm güncellemeleri yaptım(Media Player dahil).Fakat dediğim gibi başka programlardada aynı sonuç.Her hangi bir programda aynı sorun devam ediyor.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
tam sorun la ilgilimi bilmiyorum ama şöyle de bir bilgi var normalde Video oynattığın zaman video ram leri kullanmaz direk yayına geçer. Bu yüzden print screen la caps falan almaya kalktığınızda videonun bulunduğu alanı boş gösterir. Bunu bazı ayarlardan düzenleyip ramlar üzerinden oynatabiliyorduk tabi bu şekilde baya bi kasıyordu. Sadece caps almak için kullanıyordum. Dediğim gibi tam emin değilim ama klavyedeki prent screen tuşuyla caps almayı dene eğer videonun görüntüsünü yakalarsa sorunun kaynağı bu olabilir.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hayır print ile pek bir alakası olduğunu sanmıyorum.Çünkü zaten video oynatmıyor ki neyi print almayı deneyim :) Yani bahsettiğin hatadan olup olmadığı anlaşılamaz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.