Daha genel kurallar olarak..
Her editörün kategorisinde mutlaka kendi sitesi olduğu için o siteyi tespit edin, genelde editör olduktan sonra bal tutan parmağını yalar mantığıyla yakın tarihte kaydedilmiş domain üzerine kategorideki diğer sitelerden kolaj yapılarak kurulmuş, altında 4-5 civarı toplist butonu ve kısa bir copyright yazısı bulunan adsenseperver dandik site onun sitesidir, onun title ın daki kelimede olmayan bir kelimeyle başvuru yapın, başvuru yaptığınız bir ay içerisinde siteye bana mail at yazan aptal garfield vb. türü animasyonları en sevdiğim siteler linki olarak 25 punto boyunda basbakanlik sitesi, millipiyango gibi mor turkuaz türü cart renklerde linkler ekleyin ki site ben amatörüm senin sitene rakip değilim diye bağırsın. Ayrıca mail adresini bulup 20$ dan az olmamak kaydıyla para yollayın, sonra 3 kuluvallah 1 elham okuyun, kuş yuvalarının etrafında dolaşarak bekleyin.. 4 yıl dolduktan sonra hala siteniz eklenmemişse bu sefer 40$ yollayın, her 4 yılda bir katlarıyla devam edin. Sonunda yabancılar 1000$ alıyor ben nie 20$ a ekliyorum ne biçim gönüllülük bu para almadan gönüllülük mü olurmuş demeyi bırakıp ekleyecektir.
Gülelim eğlenelim, çünkü biliyoruz ki hepsi çok dürüst ama bu kadar büyük bir camiada tabi ki arada vızvız da vızvız..