E bu sitelerin cachelerini tutarken gidip kontrol ediyorsun nedir neyin nesidir şeklinde...
ayrıca tartışmaya yönelik evet mesaj atiyorsun saygılı değilsin ben orada tartışmaya yonelik mesaj atarsanız sileceğim dedim eğer tartışmaya yonelik attığını farketseydim silerdim zaten.
Bana saygılı değilsin iftira atmayın lütfen, asıl saygısız sizsiniz.
Sitelerin cachelerini tutarken mesajından önce atmışım ben o mesajı, nasıl oluyor da öyle bi mesaj atıyosunuz tam olarak, kahin değilsiniz herhalde bir sonraki atacağım mesajda öyle bişey yazacağımı tahmin etmediniz herhalde?
Kaldıki, ben bunun yöntemini soruyorum, misal benim hangi internet sitelerimi gezdiğini bilmesi için birisini sanırım tampona bakması gerekir, bunda saygısızlık nedir tam olarak.. Bu arada beceriksiz_acemi bu forumda değerli mesajlarını yazarken gördüğüm birisi ve bu kadar basit bir tartışmayı kaldırabilecek medeniyete sahip diye düşünüyorum, eğer öyle görmesem onunla zaten tartışmazdım. Kendisi benim en ufak bir saygısızlığımı veya hakaretimi sadece o değil kim görürse hemen pm iletsin, anında tekzip edip özür diliyeyim.
O yüzden lütfen tam olarak mesajları algılayamadan kişilere, saygısızsın, onu yaparım bunu yaparım türevinden mesajlar atmayın, bu yöneticilik kavramı sizlere kişisel egolarınızı tatmin etmek için değil, belli kural ve düzeni korumanız ve geliştirmeniz için verildi, saygısız kelimesi için bir özür bekliyorum.