İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dmoz hakkında soru?

S

SaveTargetUs

Misafir
Ya olabilecek bütün kombinasyonları denedim. Habire şu hatayı veriyor. Nasıl uyuz oldum ya. Kısa ve öz yazdım herşeyi. title kısmına site ismini, description kısmına 4 kelimeyle içeriği genelledim. Ne yapmam lazım. neden olur böyle biliyormusunuz.

--------------

Bad Title or Description

Please rewrite your site description to fit the guidelines on the submission form. Remember that descriptions should use proper capitalization.

Please go back in your browser if you need to resubmit the form.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
description ı olabildigine uzun yaz, 10 cumle kadar ;)

hangi kategoriye basvuruyosun - bunu merakımdan soruyorum :D

ya tetra diye biri var dmoz da bunu tanıyanınız var mı?

bi eklemedi sitelerimi ya

S

SaveTargetUs

Misafir
ben ekledim türkçeye onay vermiyorlar. yabancıya bir tane eklemeye çalışıyorum.

S

SaveTargetUs

Misafir
Ya birşey daha diycem. dmozda yasaklı kelime listesi gibi birşey varmı? belki benim site ismi yasaklanmıştır.

Desc'de 25-30 arası kelime istiyormuş. Ben harf yaptım ondan sanırım :) bi dakika tekrar deniyorum.

M

Melvana

Misafir
İyinet Forum'un müdavimi DMOZ editörleri var.
Kategori ve site adı gibi somut verileri de eklerseniz bu tür konularda yazarken, siteniz daha kısa sürede incelenir.

Hatta işi sadece buraya gelen editörlere bırakmamak için; resource-zone.com DMOZ'un public forumu, onun Türkçe bölümüne yazın vs vs.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.