İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dmoz hakkinda

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kayit yaptigim bölümün editörü editcat-unrev.cgi? dan siteme gelmis. iyimi yoksa kötümü.
sanki unrev degilde rev.cgi olsaydi eklenirdi gibime geldi

cuhadar

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Dmoz u batsın. 6 ay oldu bir site ekleyemediler. Zıttırı bıttır siteleri bir gün geçmeden ekliyorlar. Yok kardeş kendilerinin olsun dmoz mudur ne zıkımdır. onlar olmadan da olur bu işler. Google ilkönce onlara sormuyor indexleyelimmi diye.

Sinirden delirdim.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bırakın ya bu saatten sonra dmozu.Birilerine yardım ve yataklık yapmaktan başka bi işe yaramıyor.40 kere başvuruyosun süper siteyi kabul etmiyolar.Editörler sürekli kendi sitelerini ekliyor rakip siteleri kabul etmiyorlar ve olanlarıda durup dururken siliyorlar.Bırakın boş verin dmozu mmozu.Sitenizi güncel tutun güzel yazılar yazın zaten siteniz indexlenir ve ziyaretçiniz olur.

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten ümidimi dmoz a baglamis degilim ama benim eklenecegim kategoriden PR5 bir link hicde fena olmazdi :) ayrica google dizinine falanda giriyor baya bir getirisi olacaktir.

cuhadar

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Ümit bağlama açısından demedik zaten kardeş. Siten facebook gibi de olsa ordaki beyfendilerin keyfine kalmış bir durum onu anlatmaya çalışmaktayız. Bende Tr sitelerine ekleyeceğim. Bir tane buldum :D

http://www.indeks.net/

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anladim canim dedigini 99 dan beri web isleri ile ugrasiyorum belki 50 tane site yaptim bunlardan sadece 1 tanesini kabul etti dmoz. Bazilarinda hakliydilar cöp sitelerdi ama bzilari gercekten kaliteli icerik siteleriydi.
nasil bir politika izliyorlar kriterleri ne anlamiyorum. Hic degilse zahmet edip kayit olurken verdigimiz emaile bir sebep gösterseler, oda yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.