İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dmoz Kayıtlı Pr3 Site Satılıktır.

Lebron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Site adresi : Dini-bilgiler.com
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dini Bilgiler
Günlük hit sayısı, kaynak link: Sitede Extreme Mevcuttur.
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahilmidir: Evet Hosting Dahildir İstediğiniz Süre boyunca.
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Wp
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok

Site pagerank 3
Bulunan 23 kategorının 14 u pr2 dir. Ve ocak Ayından once acılan brı cok konu pr2 ve pr1 dir.
Dmoz Kayıtlıdır.
Edu Backlinklidir.

Hit fazla ilmadığı için Pek gelır saglamamaktadır.
Site ile ilgilenmediğim için satıyorum. Oldukça kaliteli Gelişime Açık sitedir. Sıtede anasayfadakı konulara bakarsanız gorursunuz kı guncellenmıyor. bı kac konu acınca bırden hıt gelıyor.

Fiyat 200 ytldir.

iyi çalışmalar.

Lebron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Suan hıtı nedenıyle adsense gelırı yok yazdım. gunde 7 - 10 arası tık alıyor oda 0,30 0,40 0,50 gıbı bır getırı saglıyor. Adsense hesabımdakı Gosterımın cok olmasıda etkılıyor bunu. Normalde 1k altı sıtelerımde ads yayınlamıyorum. Burdanda Kaldıracagım Satmazsam.

Lebron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Site konusunda öncelik Şudur. Siteyi alan sadece maddi yonu dusunmesın guzel bılgıler vermeye calısırsa sevınırım. Bunun dısında bu sekılde dusunen bır arkadaş var ise gorusuruz benım belırledıgım fıyat 200 ytl dir teklıfınız varsa sunabılırsınız. Sitenın onu açık. Bunu yazmama bıle gerek yok. Sıtenın kategorılerı ve eskı konuların cogu prlı oldugu ıcın sıtedekı en ufak harekette rahatlıkla hıt alabılr.

Bu Arada Host ücretsizdir site açık kaldıgı surece.

Lebron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Site satılmıştır arkadaşlar. hayırlı olsun yeni sahibine.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.