İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

DMOZ veri güncellemesi.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Merhaba arkadaşlar

DMOZ'da ilk sitesini önerip kabul edilenler'de genellikle şu soruyla karşılaşır , bu sorun : ''DMOZ aramalarında sitem çıkmıyor , ama dmoz listesinde mevcut bu ne demektir''

DMOZ genellikle 2 hafta'da bir veya 1 ay'da bir veri güncellemesi yapar , yani sitelerimizi aramalarda çıkmaması bundan ibarettir . örnek vericek olursak şuan'da en son yapılan güncelleme '' 15 Nisan 2009 '' görünüyor , bu günden sonra DMOZ a sitesi eklenenler aramalarda çıkmıyacaktır .

DMOZ güncellemesi olduktan sonra siteler aramalarda çıkıcaktır , sadece DMOZ güncellemesi beklenmelidir :).

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Bilgi için teşekkürler.
Dmozun artık pek etkisi kalmadı gibi birşey. Eklense iyi olur tabiki ama eklemek için eskisi gibi mücadele etmeye de gerek yok diye düşünüyorum.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Ben bunu bilmiyordum, her ne kadar dmoza sitelerim kabul edilmesede sağol :p belki birgün kabul edilirim :p

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Neye göre seçiyolar siteleri bi anlasam zaten olayı kavrıycam ama :D Kaç tane site kaydettirmeye çalıştım tık yok :D

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
görevini kötüye kullanan editörleri şikayet edin arkadaşlar.

Eğer siteniz gerçekten uygun ve eklenmiyorsa,veya para gibi şeyler isteniyorsa..şikayet ederek gerekli şeyler yapılır ;)

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
para isteyenle karşılaşmadım ama okadar başvurdum ki şimdi yeni tasarım ve script yapıyoruz bakalım ondan sonra ekliceklermi :) pek umudum yok ama olsun :)

Fuchs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Onceden sitelerimi cok cabuk kabul ederlerdi artik nedense cok uzun suruyor kabul etmeleri veya hic kabul edilmiyor. Bir turlu anlamadim zaten bunlarin sistemlerini. Gerci cok ta tin eklemezlerse eklemezler.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
hala güncelleme olmadı sinir oldum,nisan 15'den beri bekleniyor.

en yakın zamanda olucak diyorlar.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ForzaFB anlayamadığım birşey var.2-3 kez başvurdum ama yehhu.net i blog siteleri kategorisine niye almıyorlar çözemedim.alakasız birçok tasarımı kaymış blog dağıtım sitesi mevcut olması rağmen yok .bakıyorum alttaki tarihe güncellemişler ama onaylamamışlar. onaylasınlarda aramalarda çıkmasın fark etmez valla.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Abi '' Web Günlükleri > Barındırma '' bu kategoriye başvuruyorsun galiba , bu kategorinin editörü yok belki geç cevap gelebilir ama sen .

başlık
açıklama

kısımlarına ne yazdığını yaz ben buradan düzeltip doğrusunu yazarım , büyük ihtimal o yüzden kabul edilmiyordur . başvuralı çok oldumu?

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
abicim orası evet ama alttaki tarihe bak güncelleniyor.isim kısmında ilk Yehhu Blog yazdım sonra sırf Yehhu yazdım. açıklama kısmınada ordaki standart yazıyı yazdım Wordpress geçen yazıyı. ama yok yani. 3 kez başvurdum sitedede birşey yok keyfe göremi onaylıyorlar anlamıyorum.kalitelide bir blog sitesi yani özgün durumlarıda var.ama orda bir tane site varki tasarımı kaymış ben başvurduktan sonra eklendi ben daha eklenmedim.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
o kategorinin baş sorumlu editörü ' magnvs ' bu arkadaş , gidiyorlar daha internetin ''i'' sinden haberi olmuyan sırf ünv i var diye editör yapıyorlar .

Site Adresi:http://www.yehhu.net
Site Başlığı:Yehhu.net
Site Açıklaması:Ücretsiz türkçe web günlüğü hizmeti veren barındırma servisi.

böyle dene abi,olmadı magnvs mesaj çek sebebini öğren , en son olarak DMOZ türkçe forumlarında konu açarak MaXCoDeR 'ın görmesini sağlaman.

malesef türk editörlerin bazıları insanı delirticek cinste.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
msj atmaya çalıştım proxy hatası verdi bende.sen uygun bir dille yazarmısın email kısmınada infoyehhucom u yazarsan sevinirim.Tekrar senin verdiğin gibi başvuruyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.